onsdag 31 juli 2013

Visa resultatet även när det inte blir perfekt



 
Tavlor på plats ♥.
 
Några rackare fick komma upp men tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den svarta hjortramen känns alldeles för bred och markant i förhållande till det andra. I mina små ögon blev det liksom inte bra. Antingen får jag se mig omkring efter en annan ram, en smalare eller en vit, eller så får jag tänka om helt och köra på en helt annan tavla, eller så (ett tredje alternativ) vänjer jag mig med tiden. Det är ju mycket svart i rummet och om man ser till själva bilen så är det ju balans i den, hm,. men jag tror att jag får känna i det hela lite mer och suga på karamellen. Antingen ger det sig och jag börjar gilla det eller så gör vi om och gör rätt.



{ Ljusslings från Granit - ska få komma upp. Förmodligen på den tomma väggen rakt in. Ljuskällor är ju A & O och på denna slinga har jag fått hjälp att sätta dit en dimmer. Vilken skillnad, OMG! Ni kan ju tänka er vilket hallelujah-moment det blir annars när de tio glödlamporna slås på på full styrka. Man blir bländad föralltid, hihi, i alla fall om man har det inomhus. Men med dimmern kan man få sådär riktigt myspysigt ljus som man önskar. Tokbra helt enkelt! Jag kör faktiskt dimmer på det mesta, det är sånt där som man bär med sig hemifrån. Mami är en dimmrare ;) }



 
{ Tavlor på kortväggen intill fönstret - med de vita ramarna blir det ett mycket mjukare intryck, så detta känner jag mig nöjd och glad med }
 
 
 

 
Må så gott.
Kram Amanda


10 kommentarer:

Linda sa...

Jättefina tavlor.

Jag håller med dig angående hjortramen. Den känns lite "bastant" bredvid de andra. Går det inte att hitta en smal svart tror du?

Kram fina du!
/Linda

Frederica sa...

Jag tycker det blev fint med den breda ramen! Gillar olika storlekar och bredder :) Men det kan ju se annorlunda ut när man ser helheten på plats.. Vänta en stund och se :)

Dimmer är guld :) Älskar milt varmt ljus ;) Har gärna lampor tända även på dagen för att slippa det kalla dagsljuset :P

Alla tavlorna är grymt fina! Renen är jag väldigt sugen på ;) <3 Är det 70x100?

Ha det gott snygging ;)
Kramar

Millas hem sa...

Ja, att sätta dimmer i den där hade ju varit smart! Jag lämnade tillbaka min för jag tyckte att det blev ett alldeles för skarpt sken av den. Och så extremt varma blev lamporna. Hursomhelst...en smart idé!!!=))

Kram Camilla

Lena - gott för själen sa...

Jag svarar, utan att vara inredare och att du ens frågat, hihi. Jag tycker inte ramen blev för bred. Tycker den balanserar upp storleken på själva bilden.

Se nu till att vänja dig. Det blir billigare och enklast så ;-)

Kram Lena

Tess sa...

Kanske skulle du testa att endast ha den maffiga hjortramen centrerad över soffan helt själv. Och sen de andra två vid sidan av soffan (vid lampan) hängandes så som de är på bilden. Hjorten är supercool och borde hänga själv :) Kram

anettan sa...

Jag är ju absolut ingen inredare men jag håller nog med dig om att den se för markant ut.....Men du fixar nog något, du är super duktig. Kram Anette

Gabriella sa...

Åh jag måste säga att det ser fint ut härifrån min datorskärm=) Jag tycker inte tavelramen ser för bred ut, men det är jag det. Ditt vackra hem, jag bara älskar alla dina fina kuddar! Så många härliga inlägg sedan jag sist kikade in, och vackra bilder du fotat på din mor där nedan=)
Kram

Villa Vinkelhaken sa...

Så fint du har! Men håller med om att den tavlan är lite dominant i förhållande till de andra!
Vart har du köpt den fina glasvasen?! :)

Kram Jenny

Anonym sa...

Håller med Tess.Det skulle bli bättre.Hjorten gör sig bäst ensam och dom små tavlorna ser lite "plottriga"ut intill.

Annette

Anonym sa...

Underbart soffbord!
Var har du köpt det?