torsdag 1 augusti 2013

Med hem i kassen från slottsträdgården Ulriksdal


{ Växt från Slottsträdgården Ulriksdal, kruka Tine K }Hej.
 
 
Idag blev det en spontanare till slottsträdgården Ulriksdal på eftermiddagen. Me like spontanare och vilket underbart ställe. Lika finns som Zetas fast större och ännu mera. Det var inte kanonbra väder för regnet hängde i luften så vi höll oss mest inne under tak. Men jag slängde såklart ett litet öga på deras självplock av grönsaker och växter. Huuur fint och mysigt som helst. Man får traska runt med sin lilla (låne)- korg och plocka vad man vill ha direkt från landet och sedan väga det hela för att veta hur mycket man bli skyldig. Mysigt och gammeldags.  
Det kan verkligen vara värt att åka iväg till sådana mysiga stället för det finns så mycket fint att tillgå. Ni vet, lite roliga växter som man inte finner överallt. Och det just sånt som jag tycker är lite roligt att hitta. Just denna variant kanske ni har sett förut men då ska ni spana in växten som jag ska visa imorgon. Det var något helt nytt för mig i alla fall. Vilken Cliffhanger. 

 
Må så gott allesammans.
Kram Amanda

5 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Kul med lite annorlunda växter! Sådana ställen kan man ju strosa runt länge i :-) Undrar vad du köpte mer... :-) Ha det gott!

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Tack för idag gumman, vi kan det där vi!
Puss ♥

neuf novembre sa...

Very nice decoration with this plant.. I'm searching it but unfortunately can't find it... Have w sunny weekend! Greetings
Kasia

baraetthem sa...

Oh så fin växt! Vad heter den?? Och jätteinspirerande bilder! Duktig du!
Jag förstår hur du tänker i raminlägget, har ofta samma problem själv att ramen ställer till problem. Men kan tipsa om strömbyram från Ikea. Den är smal och snygg. Finns tyvärr inte i vit men hittade en liknande på Gallerix idag.

Kram söta du!
Fredrika

Lena - gott för själen sa...

Ulriksdal är sååå fint också. Men att det är större än Zetas har jag inte tänkt på. Har visserligen varit på Ulriksdal enbart off season för lunch så jag tittade inte runt så mycket i trädgården.

Älskar den där blomman också. Så skir och sirlig!

Kram Lena