söndag 26 maj 2013

MorgonstundGod morgon finingar.
 
En riktig sovmorgon, att bara kunna strosa runt och plocka och småstäda, lyssna på lite bra musik (typ only teardrops med Emmelie de Forest) ja det är mina bästaste morgnar. Det här med att äta "bra frukost" har aldrig riktigt varit min grej. Jag är en riktig slöis när det gäller att göra iordning ätbara saker till mig själv. Gillar det inte alls men tyvärr har det blivit så. Jag vet att man alltid kan förändra och förbättra men jag är verkligen ett hopplöst fall när det gäller MTM (Mat Till Mandy). Lite juice, ostkuber och gubbar funkar bra tycker jag! ;)Att jag har knasiga vänner, det har det ju aldrig varit någon fråga om. Men detta tog nästan priset. Kortet hittade jag i den finns goodiebagen som de hade plockat iordning (fick allt ifrån såpbubblor till handkräm och choklad). Hihi. Jag skrattar fortfarande.

"Hoppas det blir kul!" Jo, det hoppades ju såklart jag också, det är ju för roliga. Och kolla in adressen, inte kloka på en fläck! (Stämmer inte någonstans). 

{ Bellisen har bytts ut mot ett olivträd. Kommer nog trivs fint på min tokvarma uteplats }
 
 
Ja, som ni har märkt har det ju varit lite mycket här ett tag. Jag gillar när det händer saker så det är ju bara skoj-skoj. Men jag har inte kunnat dela med mig av allt så nu kommer en liten kort uppdatering kring en rolighet!! Jag är så lycklig och lite smånervig för jag har fått mitt första stora och jätteroliga fotouppdrag. Och det är inte vilket uppdrag som helst. Nej. Det gäller ett bröllop. Yes, ni hörde rätt. Nyp mig i armen! Jag är lite smårädd men har nästan exakt ett år på mig att "träna vidare" så det ska nog gå fint. Ska vara med från tidiga morgonen till sena kvällen så det blir både förberedelsebilder, porträttbilder, vigselbilder och framförallt mingelbilder. Så himlarns skoj! Det kommer typ bli träning hela 365 dagar tills the D-day ;) Wiihoo.
 
 
Ha det fint. Vi ses snart igen.
Kram Amanda

8 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Men åh bad roligt uppdrag! Grattis!

Kram Lena

Lena - gott för själen sa...

Men åh bad roligt uppdrag! Grattis!

Kram Lena

svart vitt och rött sa...

Superfina bilder!! Vilken härlig uteplats!!! Lovely!! Vad kul med fotouppdraget! Jag förstår att du är nervös... men det där fixar du galant! Ha det gott!

Malin sa...

Vilka fina bilder på din altan, det blir inga problem att fota bröllopet 👍💕

House and Garden by Bia sa...

Så fint du har på din balkong...me like!!!
Och grattis till fotouppdraget!!
Kram bia

Unknown sa...

Vad roligt att höra kära du!
Dina bilder är magiskt fina och
jag blir alltid lika glad av att kika in här!

Ett år med övningstid dessutom, det kommer
att bli succé!

Kram Nina

Anonym sa...

I am really loνing the theme/design of your website. Do you ever run into anу internet browѕeг compatibility issues?
A numbeг of mу blog visitors hаve cоmplainеd about my website not operating сorrectly in
Exрlorer but lookѕ gгeat in Firеfox.

Dο you have аnу recommendatіons to helρ fix this issue?


My web-ѕite - father's day gift ideas

anettan sa...

Vilket roligt uppdrag. Det fixar du, du är duktig på att ta fina foto. Kram Anette