måndag 27 maj 2013

När det inte blir riktigt som man hoppats..

 
 
 Ett- två, ett- två. Hallå, hör ni mig?
 
Snacka om datorstrul deluxe. Och otekniska jag fattar ju förstås nada. Efter många om och med fick jag igång liiite internet och lyckades ladda upp en av många bilder. Så tyvärr kunde jag inte visa hur helheten med mattan blev. Men det kommer så småningom när datorn har frisknat till. Får ge den en panodil eller två och hoppas att den har piggat på sig tills imorgon.
 
 
Ni som kommer ihåg de blåa förvaringskorgarna från Lene Bjerre som jag visade för inte så länge sedan förstår säkert tanken med detta blå/gråa matta. Den ligger nu i hallen och välkomnar mig och besökare och jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker. Men jag tror att jag tycker att det är bra. Får kika imorgon när det är dagsljus, bästa ljuset. Mattan har en bast/natur-rand i och tanken var att den skulle ta upp trägolvet lite klatchigt. Vad tror ni om det?!
 
 
Imorgon väntar förutom jobb lite andra roligheter. Mami och jag ska ta ett stort kliv i riktning mot något som vi storgillar. Jag tror det kommer bli bra! Hoppas att jag kan berätta mer imorgon.
 
 
Ha det bäst.
Kram Amanda
 

4 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Mattan blir nog bra den. Lite svårt att se visserligen.

Weeei, spännande med "roligheter".

Kram Lena

Linda sa...

Det ser onekligen väldigt lovande ut med mattan. Spännande att se helheten. :)

Kram Linda

anettan sa...

Vad spännande. Det ser fint ut tycker jag......det är ju en fin matta. Önskar dig en fin kväll. Kram Anette

Anonym sa...

Jättesnygg matta! Var e den ifrån? /Ulrika