måndag 14 september 2015

HAPPY HOUR !


{ Babykläder från Lindex - Lite matchy-matchy mellan höstiga nykomlingar och riktiga favoriter }

 
 
Hello.
 
Ja. Att det gömmer sig en liten flicka i magen kanske inte kommer som någon större chock med tanke på babykläderna. Flicka var i alla fall vad de sa på ultraljudet i juni tidigare i somras. De kan ha fel - I know - men tills motsatsen är bevisad går vi på barnmorskans ord. Imorgon går vi in i v 32 - det närmar sig "Mandy-Lills" ankomst (ett arbetsnamn som förövrigt har fått allt fler anhängare i vår bekantskapskrets, hehe).
 
Det härliga ros-setet i ljuva höstfärger är en av nyheterna på Lindex´s babyavdelning. Det är ju inte svårt att bli kääär i alla deras fina kläder. Att jag är en Lindex-lover kommer ju inte heller som någon chock, så att Mandy-Lills garderob till största del består av gobitar från butiken är ju givet. Kanske får bli "Lindex" i mellannamn.. haha?
 
 
Men nu till det viktiga i sammanhanget! På Torsdag den 17 september är det HAPPY HOURLINDEX i Pausgallerian, Enköping mellan klockan 16.00 - 19.00. Det bjuds på härlig stämning, drink, tilltugg och 25% på ett helt köp. En sån kväll kan man ju bara inte missa. Då kan man passa på att ha en trevlig stund med väninnorna, hitta något fint till de små eller för all del till sig själv (också). De har fått in massor av höstfint. Förutom det najsiga klädsortimentet finns massor av fina sjalar, mössor, vantar och väskor. Ja, ni vet, allt det där man vill gosa in sig i till hösten. { H A P P Y   H O U R !! }

Roskläderna var ju även såå fina att matcha med bland annat ankstjärtslegginsen som finns i diverse färger. Så praktiskt och kul att kunna matcha alla kläder.
{ Gulligt. Man döör lite smått av de söta små voulangerna på rumpan. Är det lite stort i storlek är det väl bara att vika upp lite här och där. Hihi. } 
 Och så lite i gråton. Även det toksnyggt till rosorna. Blir lite tuffare också om man är på det humöret.
 
Även till de gråa brallsen med gulddetaljer gör sig rosorna snygga. Annars är den lilla vita med guldprickar och tullkant To-Die-For. Hoppas Mandy-Lill ska gilla detta.


 
Nu. Dags att krypa upp lite mer i soffan och luta huvudet mot kudden. Det är en hängig Mandy som kikar in och hälsar er en riktigt go kväll.
 
Må så gott.
 
KRAM

2 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Så fin hon kommer bli💞

Puss

Lena - gott för själen sa...

Så gulligt med små barnkläder! Man kan verkligen gå bananas!

Kram Lena