måndag 22 juni 2015

BlomsterhotellHej.
 
Ny vecka så här i slutet av juni. Vi har fått ett ärofyllt uppdrag - agera blomsterhotell till P´s syster och hennes sambo som är ute på spännande äventyr. Så uterummet är fyllt av perlagoner, chiliplantor, elefantöron och diverse grönt. Jag är ute och tittar till dem med jämna mellanrum och hoppas innerligt att vi lyckas hålla dem vid liv. Och än så länge ser de ut att trivas. Inte sant ni?

För övrigt tuffar renoveringen av vårt "chateau 22" på i stabil takt. På torsdagkväll är det dags för den sista stora rivningen. Då ska kök och golv ut. Putt väck med det. Sedan återstår endast uppbyggnaden. Och den förvandlingen ska ni få följa - med nöje!


 
Måste bara slå ett slag för vår lilla stad. Igår deltog ju massor av Enköpingsbor genom att "Gå Mot ALS" och skänka en slant till forskningen. Nu har det visat sig att de fick in hela 303 814 kronor. Det är inte klokt. Det är så galet bra alltså! Är riktigt stolt över Enköpingsborna. Här är folk engagerade och bryr sig. Så fint.
 
Ta hand om varandra.
KRAM

1 kommentar:

Lena - gott för själen sa...

Kul att det blev så mycket pengar och att så många som gick. Själva hann vi inte med rikigt.

Kul också att Lill-Ove ger sig till känna. Minns lyckoruset när man kände första gången. Den där osäkerheten, var det hen eller var det nåt annat som rörde sig… Weeeiii, spännande!

Kram Lena