lördag 9 maj 2015

Läget med läckan - Just Nu


{ Mandy as The Worrying Kind }
 
 
Japp. Typ eller rättare sagt så där reagerade jag på att det började droppa in vatten i vårt sovrum. Såå jäkla irri alltså. Huset som skulle vara i så bra skick och extremt välskött. Är det ens möjligt då? Jag är så chockad. Jag förstår ju om vi hade bott här i nåt år och det börjar läcka men vi har ju precis flyttat in och vid första större regnet bara flödar det in. Hur kan detta ha börjat just precis nu? Man funderar ju massor hit och dit. Isoleringen i väggen är fuktig och man kan se märken av vatten lite här och var när vi har fått rucka lite på saker för att täta igen läckan. Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi får hjälp att åtgärda detta. När man köper ett hur för massor av pengar tror man ju åtminstone att skalet ska vara helt och att det inte ska regna in.
 
 

 
{ Tätat lite med snygga handdukar - hipt värre, hihi }
 
 
 
 
{ Under ena fönstret hade tapeten släppt på en ganska stor yta från väggen. Det framkom innan vi flyttade in, så det visste vi om. Men när regnet väl kom fullkomligt fylldes den med vatten. Som en liten vattenballong fast i ett mindre kalasigt sammanhang. Jag var tvungen att öppna upp den för att vattnet inte skulle sprida sig längre ner i väggen. Voulaaa! }
 

 
 
 
Men hörrni. Värre saker kunde ju ha hänt. Mycket värre till och med. Det är materiella ting och det är tur det. Så som jag tidigare tjatat - vi håller humöret upp och är glada! Huset kommer bli superfint, vi får ge det lite tid bara ♥.
 
 
Ta hand om varandra.
 
KRAAM

2 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Håller alla tummar och tår att dom kommer ersätta detta åt er gumman!!

Puss💗

Mallansvardag sa...

Hoppas verkligen det ordnar sig snart för er. Inte roligt med en massa fel som poppar upp så där.
Håller tummarna för er här borta i Gävle 😊
Kram Malin