söndag 10 maj 2015

Fantastiskt, alldeles fantastiskt !{ En glad Mandy mitt i renoveringskaoset. Vårt hus börjat ta form. Här ett kommande litet sovrum. Förmodligen med elefanttapet som fond - bara för att den är så sööt. Ska bara få med mig sambon på banan. För, hur svårt kan det vara?! }
Hej.
 
Jag är så glad idag. Idag ska jag äntligen berätta någonting alldeles fantastiskt. Är man lite som en öppen bok är det svårt att hålla någonting så spännande och roligt hemligt. Det här med tissel och tassel - ja det hör till i juletider, absolut - men just nu vill jag mest ställa mig på fontänen mitt på torget och skrika ut. Tadaaaa. (Men det känns ju inte särskilt genomtänkt. Glad att jag har den insikten i alla fall). Jag är hur som helst världens lyckligaste. För om allt går som det ska ♥, då ska vi få en ny liten familjemedlem i höst. Tihi.
 
 
Alldeles underbart och samtidigt såå spännande. 
{ Vecka 13 }
 
 
Ja. Det kanske är tidigt. Må så vara. Men jag kan verkligen inte hålla mig längre. Jag inbillar mig i alla fall att det bästa jag kan göra för att bäbisen ska må bra är att må bra själv. Och det har varit så super-duper-jobbigt att inte få säga någonting. Man är ju bara så glad. Och nu känns det bara ännu roligare när man väl bestämt sig för att prata om det. Så alltså. Gladare Mandy ger förhoppningsvis gladare bäbis. Win - Win ♥.
 

 
Lite lektyr. Ebbas gravidbok - såå mysig. Superbra info och tankar och berättelser som får en att släppa liiite på all oro som man ändå känner. Att man dessutom kan göra lite egna noteringar gör det hela ännu lite roligare. Vi föräldrars bok fick vi av kära vännerna E & P. Patrik hade tydligen lite väl många frågor, mer än vad Peter (trebarnspappa) orkade med, (ni vet killar) så han tyckte att Patrik kunde läsa på lite i den istället. Så gulligt.

 
{ En liten böna för några veckor sedan }
 

 
Man behöver lite grejer att kika på och hålla i för att verkligen förstå vad som händer. Det är ju lång leveranstid - no shit Sherlock - men det kan nog vara bra för att hinna ställa sig in på det ordentligt. Och ja, färdigställa här hemma. Nu kanske ni förstår varför det blev extra frustrerande när det började droppa in i sovrummet. Vi vill ju få klart innan det händer roligare saker som man hellre vill lägga all sin energi på.

 
Nu vet ni i alla fall. Roligt ♥.
 
KRAAM
 


10 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Nästa ni❤️❤️❤️

Lena - gott för själen sa...

Weeeeeeiiiiiii! Grattis! Så roligt! Hoppas du mår bra!

Kram Lena

anettan sa...

Vad roligt att du är tillbaka här och Grattis till fina magen. Kram Anette

Gabriella sa...

Så länge sedan jag kikade in här! Och möttes ju av en fantastisk nyhet. Stort grattis till er! Så roligt:) Det är många som blir föräldrar i år kan jag konstatera. Hoppas du får må bra!

baraetthem sa...

Åhhh så underbart och roligt!!! Så glad för din (och er såklart) skull! Vilken tid ni har framför er! Sååå underbart! Är glad att du är tillbaka i bloggen också så ska läsa ikapp nu:)

Många kramar söta du!

Ekenäsliv sa...

Men åååååå det är ju heeeelt underbart!!
så himla fin du är <3
Vilken lycka överallt!!!
All lycka till er och stort GRATTIS!
Varma kramar,
Anna

Sofi sa...

Åååå stort Grattis!!!!
Vet du, jag hade det på känn;)
Du taggade mig i en Instagramtävling för ett tag sedan. Kommer inte ihåg vad man kunde vinna men det var något till barn och då misstänkte och hoppades jag att det kanske var en liten bebis på gång, så kul!
Det är ju helt fantastiskt (ja och en känslomässig berg och dalbana;) att bli föräldrar! Bästa som hänt oss!
Stort grattis igen!
Kram fina du!

Finaste mattan sa...

Underbart! : )

Mallansvardag sa...

Vilket underbart år ni har framför er, renovera ett hus och få en ny familjemedlem.
Ett stort stort grattis till er alla tre 😉
Ta hand om dig ordentligt nu.
Kram Malin ❤️

Anonym sa...

Har precis hittat hit kikat runt lite och måste säga Fin blogg du har.
Den 29 september la du upp en bild med en kudde i bakgrunden med fina blad jag undrar vart har du köpt den?
Vänliga hälsningar Elisabeth