måndag 11 maj 2015

Dagens middag på 22:an

 
{ Lite firre på en måndag. Om man nu ska köpa färdigpanerat så känns denna lite extra fräsch. Mycket fisk inuti och fina filéer. Fina fisken helt enkelt }
 
 
 
Hello, hello.
 
Nu är måndagen här. Oh yes, ny vecka tänker kanske ni! Men icke. Hos oss har det blivit tisdagen som står för en ny vecka med lite spännande och ny info om vad som händer inuti magen. Appar alltså, säger bara det. Gryyymt.
 
Det har varit en lång dag idag. Ibland känns det ju bara så. Började med att jag tog emot en hantverkare som försäkringsbolaget skickade hit för att kolla på läckan. Han gick här och trixade och grejsade lite. Kom i alla fall fram till att det är taket på utbyggnaden som är kruxet till läckan. Nu hoppas vi att vi kan få hjälp att åtgärda det hela bara. Sedan iväg till jobbet en sväng, hem och greja med middagen. Sedan kom syster över på en liten fika. Ja, jag har helt enkelt hunnit med lite av varje, då känns dagen lång.
 
 

{ Panerad fisk med bulgursallad, gammaldags inlagd gurka med remouladsås }{ På firren är det bara ett måste med massa citronpeppar }
 
 
Bulgursallad:
Klassisk bulgur, finhackad gullök, paprika och persilja toppat med lite citronsaft. Inga konstigheter, enkelt värre. Men det blir ju bara lite mer aptitligt när man piffar till bulguren och ger den lite färg.
 

Nu ska jag ta lite kväll här och varva ner innan det är dags att krypa till kojs.
Ta hand om er.
 
KRAM


Inga kommentarer: