tisdag 12 maj 2015

Vecka 14 it is!


{ Mandy x 4 - Många tankar och känslor inför vad som komma skall. Men på ett bra sätt så klart. }
 
 
 
Hej vecka 14,
 
Då var en ny gravidvecka här. Wiho. Idag har jag lärt mig massa nytt. Till exempel att filuren i magen nu är 8 cm lång från huvud till stjärt (stjärt - ogilla det ordet, låter inte så gulligt, men jaa.. det står så i "appen", min nya kompis) och att filuren väger hela 25 gram. Så skumt alltså. Hur kan man veta allt detta? Det är helt galet att det finns så mycket forskning, beundrar alla smarta som jobbar med sånt här och kommer fram till saker så att folk som oss kan få del av kul information. Det spice:ar upp gravidresan på ett roligt sätt.
 
Att man dessutom får veta att alla de inre organen har bildats och att de nu börjar mogna och att filuren böja och vrida på sina leder är helt crazy bananas. Det är liksom svårt att ta in. Men filuren gör sig helt klart påmind för illamåendet och alla täääta toalettbesök är inget skämt. Alla säger ju att illamåendet ska ge sig - och det typ nu. Men för mig har det tyvärr inte gjort det. Morgonen är värst men det kan komma lite titta som tätt under dagen. Idag var det en ynka lökdoft som bara satt igång hela karusellen. Man känner sig som världens mespropp. Det är väl bara att bita ihop Mandy! Så tänker man ju, men ack va svårt man blir ju heelt sänkt. Men jag har hoppet uppe. Jag tror att det kommer ge sig snart, det måste det. Det är ju mycket roligare att vara pigg och må bra!
 
 
 
Oj. Oj.
 
Nu måste jag gå och intressera mig lite för huset. Farbrorn som är här och pratar larm börjar bli klar och vill nog ha ett besked. Låter lite så på tonläget. Om jag ska vara ärlig är det inte riktigt mitt bord, P håller ställningarna och sköter det galant, men jag kan ju visa att jag bryr mig i alla fall. För det gör jag ju såklart. Ett larm och ett tryggt hem, det låter ju alla tiders, inte sant?! #världensbästakund #lättlurad&godtrogen
 
 
Ses!
KRAAAM

3 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Puss sötnos😘

Emma sa...

Hej!
Jag är i v 21 och mitt illamående har inte gett med sig ännu.. Fick tabletter som gör det liiiite bättre iaf. Visst är det spännande att läsa vecka för vecka?! 😊

Hem & Trevligheter sa...

Meeen, jag hänger ju verkligen inte med och inte har svärmor skvallrat heller. Ett stort, stort grattis till bebisen i magen.

Kram Linda