söndag 2 februari 2014

Bord på plats - Välkommen !


{ Soffbord på plats i vardagsrummet. Det blev ett helt i vitt och i exakt samma modell som hyllan som jag tidigare har visat. Bordet är så där stort och härligt så att man kan fylla det med massa gobitar och ändå ha plats för lite dricksglas. Även detta bord går att beställa via amandaelma@hotmail.com }

Hej Söndag.
 
I dag har jag vilat ordentligt för att försöka att pigga på mig. I morgon är det jobbvecka igen och då vill man inte vara hängig. Tyvärr innebar min lilla krya-på-mig-dag att jag missade ett efterlängtat sminkparty. Jag som hade sett fram emot att få lite snyggtips! Jag menar, det tackar man ju inte nej till. Men det går fler tåg som det så fint heter.
 


Idag bjuder jag på lite pics från vardagsrummet som har blivit med bord. Så nöjd med att äntligen ha fått ett stort, fyrkantigt, lågt, VITT bord. Är du intresserad av att beställa ett likadant är det bara att maila amandaelma@hotmail.com. 

Snyggaste och bästaste boken för en SATC-lover.
 
Boken är proppad med bilder och outfits från filmen. Var helt i extas när jag förstod att jag hade fått den av mamma - hade iiingen aning om att de fanns. Hur hittade hon den liksom? Men för er som inte visste så är hon en riktig hejare på att hitta bra saker/dealer min lilla mamma.
Orkidéen fick hoppa i daggen, hade inga färska snittblommor, får blir till nästa helg helt enkelt.
 
Hoppas att ni har det bra där ute. Imorgon kommer jag att bjuda på fler bilder från vardagsrummet - fast från en annan vinkel. Har varit riktigt dålig på att ge er en liten mini-visning runt här. Men i takt med att fler bitar faller på plats börjar det bli dags.
 
 
KRAM

5 kommentarer:

Vitae stilo sa...

Så fint det blev!
Har också titta på dom där borden, tänkte ge ett till mina föräldrar.

Hoppas du får en fin söndagkväll.

Kram
Helen
www.vitaestilo.se

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Åhhh så fint du har gjort gumman.
Bordet passar så bra hos dig!

Allt för dig, det vet du ♥
PUSS

Sofi sa...

Hej Amanda!

Så fint du får i ditt vardagsrum!
Ser fram emot fler bilder:)
Nu ska jag kika in till din mamma o tävla!

Kram på dig

Ekenäsliv sa...

Hej hej!
Ursnyggt verkligen! Hela vardagsrummet är så ljust o fräscht!
Snygga böcker behöver jag några, och sen Sex in the City boen var ju jättesnygg! Är med väääldigt förtjust i serien o filmerna:)
Kram Anna

ADARAS Blogazine sa...

Men åååh vad fint du har det! Blir inspirerad till tusen :D Var jättekul att träffa dig i helgen förresten! Är toppennöjd med fransarna också ;)
Kram