fredag 19 april 2013

Fredagsmys och lite fix&trix
Hej.
 
Så var det fredag igen. Oj, oj va tiden rullar på. Men fredagar har vi inget emot. Jag likt måånga andra tycker ju att det är bästa dagen på veckan. Wiiehoo.
 
Och som ni ser har jag varit i fototagen igen. Det är ett härligt "göra" om ni frågar mig. Jag håller på att bli kompis med den nya kameran och som ni förstår och säkert även vet kan det ju ta ett tag. Ja, nog för att de flesta systemkameror är bra av sig själva men om man vill mixtra och trixa lite så krävs det lite övning för att få det som man vill. Det är inte lätt när man ser en bild i huvudet över hur man vill att det ska se ut och när kameran sedan vill en annan sak. Jag känner bara "samarbeta för skjuttsingen din lilla Nikonfilur", för mig lurar man inte så lätt. Mitt mål är att bli en riktig hejare på det där (även om det inte är något nytt, hehe). Jag menar såå svårt kan det väl inte vara? Vad tror ni, kommer jag dit en dag?! ;)
 
Ha en fin fredagskväll allesammans.
KRAM Amanda


5 kommentarer:

Sofi sa...

Gokväll!

En blivande fotograf tror jag minsann!:)
Du är ju superduktig på att fota redan nu:)

Ha en fin fredagskväll!

Kram på dig

anettan sa...

Du är duktig på att fotografera.... Jag önskar dig en bra kväll. Kram Anette

Lena - gott för själen sa...

Klart du kommer dit! Med målmedvetenhet så löser sig det mesta.

Ha en fin lördag.

Kram Lena

Linda sa...

Du är ju redan superduktig. Men det är verkligen en hel djungel det där med alla inställningar. Kollar på mina första inlägg tagna med blixt och helauto och känner att jag har kommit ganska långt ändå på de här åtta månaderna med bloggen. :0)

Ha en bra lördag!
Kram Linda

Frederica sa...

Klart du kommer ;)
Tycker du är duktig!
Jag tycker det är grymt svårt med kameran ibland, oftast vill jag ju ta ögonblicksbilder, och då hinns det inte med några inställningar knappt..

Ja jag har allt förstått att ni har lite på gång du och din mamma ;)
Spännande! Vad det än är tror jag det bli toppen, ni verkar vara ett bra team ;)
Det är sjukt va mycket det är att hålla koll på med ett företag ju. Jag tycker jag läser om mer och mer måsten hela tiden. Men jag hoppas det här går vägen, det är ju ändå bara en "hobby" för mig.
Lycka till mer ert!

Kramar