måndag 28 september 2015

Ja. Vad ska hon heta?

 
Vad ska vår
"Mandy-Lill"
heta?
 
 
 
Ja. Det här med namn är ju inte det lättaste. Jag är ju - som jag säkert har nämnt tidigare galen i namn - tycker att det är jättespännande och kan sitta länge och leta och grotta ner mig i diverse namnappar, listor och andra forum där man kan ta del av lite inspo. Men när det liksom gäller att bestämma sig, att göra det där valet, då blir det liksom en Big Deal. Det är lätt att tycka till, gilla och tycka om namn när det är lite mer avlägset. Ni vet hur man höll på när man var mindre - "det här ska mina barn heta när jag blir stor". Nu befinner man sig i den positionen att valet det är så nära och jag börjar plötsligt tänka hur det skulle vara att heta ett visst namn i en viss situation. Funkar det i alla sammahang, och så vidare? Och framförallt så ska det ju kännas rätt för både mig och P.
 
Hur tänker ni kring namn? Gissar att ni är många där ute som gått igenom samma process. Vad föll avgörandet för ert val?
 
 
 
Som det känns nu är vi inne på något lite piggt och fräscht - alla de lite äldre namnen har vi liksom släppt. Har ni något bra tips att dela med er av? Vad skulle passa bra - enligt dig - till Patrik och Amanda? Alla förslag är lika välkomna!
 
(Frågar man namngeneratorn baserat på våra namn förslår den Ursula och Toula, haha. Det var nog inte riiktigt vad vi hade tänkt oss ;) Och i ärlighetens namn vet jag inte om jag tycker att det var så där super-klockrent till heller. Tekniken/vetenskapen alltså vet inte alltid bäst ).
 
 
 
KRAM

4 kommentarer:

Ulrica sa...

Det första namnet som ploppade upp när jag tänkte på era namn var JULIA, det känns som att hon skulle passa bra hos er :)

KRAM

Emelie sa...

Jag tycker att hon faktiskt kan heta Mandy :)

Sandra sa...

Nikki 😊

Lena - gott för själen sa...

Hahaha, Ursula eller Toula! Helt fel generation och helt fel matchning till era namn, om du frågar mig. Undrar vad den snurran är baserad på?

Som jag sa till dig förut så tipsar jag om, tänk internationellt, tänk lite ovanligt men inte jätteudda, välj ut ett par tre namn som ni känner för och sen vänta till hon är ute. Då kommer hon nog själv tala om vad hon heter. Det funkade så för oss i alla fall.

Kram Lena