tisdag 11 mars 2014

VÅÅÅR !


{ Lite vårinspo från veckans nummer av EnaHåbo. Krukorna - Gaah. Snyggelisnygga. Inköpsställen hittar ni i reportaget i länken ovan. Foto: MandyPandy }


Hej där ute.
 
 
Hur är det med er denna tisdagskväll? Visst är det härligt att våren har kommit på riktigt?! Känner mig riktigt uppfylld och tankad av energi när man märker att solen fortfarande skiner in i vardagsrumsfönstret fast klockan är efter halv sex på eftermiddagen. Det är barmark ute och man kan dra på sig sina urfärska converse. (Okej, just idag drog jag på mig mina uuuuurgamla. Dem med ett litet hål i gummisulan och fulla av ingrodd lera och champagne från diverse champagnegalopper från studietiden i Uppis). Men känslan är densamma - man känner sig så nätt och snabb !! Man liksom studsar iväg... lätt som en plätt.


Men det här med vårlökar. Visst mår man bra av det? Jag har ännu inte tagit tag i att mysa till det på min terrass. Det får bli ett lite senare projekt. Men i år är det en ny terrass att ta sig an. Haha. Fördelen med att flytta. Yepp. Här inne händer det grejer. Förra vårens terassprojekt hittar du här. Men! Inomhus är det i alla fall vår. Jag slog till på lite pärlisar och lite påskliljor - pics kommer.
 
 
Har ni börjar vårpynta?
 
 
 
 
Må så gott.
 
KRAM


6 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Visst är det underbart att våren kommit om än i tidigaste laget, känns lite konstigt. Vad mysigt att få mysa till det på terrassen.
Kram Helena

Sofi sa...

Hej Amanda!

Så vårfint du gjort! Dina bilder är ju så vackra som alltid:)
Har tagit in lite påskliljor och körsbärskvistar men ute är det tomt. Tänkte dock fixa fint på trappan senare i veckan med lite fina blommor och krukor:)

Ha det gott!

Kram Sofi

Lena sa...

Såg reportaget i tidningen. Kanonfint! Ni är så duktiga.

Kram Lena

Gabriella sa...

Härligt med alla dessa vårlökar! Funderar på att slå till på ett gäng så snart som möjligt:)
Kram

maria at inredningsvis sa...

Härliga bilder :) hoppas att vårsolen lyser lika härligt på er som i GBG idag.

Jag bjuder in dig att tävla hos mig om ett fint pris :)

Ha en skön helg

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

jannice lindell sa...

Väldigt fin blogg! Kram Jannice