lördag 8 mars 2014

Mellofinal 2014

 
{ Jag och syster min på Friends Arena igår - Mellogenrep på g. Vi körde båda på lite flashiga-brallor-temat dagen till ära. Mina zebrabralls från Love Forever kommer från Garderåb. Bilden är lånad härifrån }
 
Heej.
 
Long time, no see. Ytterligare sjukdom och diverse sjukhusbesök har gjort att jag har varit lite frånvarande på sistone. Men nu mår jag okej och då passar jag såklart på att kika in och säga hej. Hur står det till med er? Har ni klarat er ifrån snuva, influensa och allt trist som kommer i övergången vinter till vår?
 
Men över till något mer högaktuellt. Ikväll är det Mellofinal. Woop woop. Jag vågar sticka ut hakan och påstå att jag efter en herrans massa år av mellogenrep ändå har lite melloerfarenhet. Hihi. Och i år är det den absolut jämnaste finalen ever. Alla bidrag har något och är bra på sitt sätt. Tidigare år har man ändå haft en känsla för att det kanske står mellan två eller tre bidrag men nu, oj oj, det är spännande !!
 
Vilket bidrag hejar ni på?
 
 
Själv kan jag inte bestämma mig vilket jag tycker är bäst. Alcazar, Sanna, Ace, Helena och Yohio. Grymma allesammans. Sen blir man ju bara så glad av Panetoz svängiga melodi. Och ja de övriga, de är inte dumma de heller. Spännande, spännande. Vi får se ikväll hur det gååår !
 
 
 
Ha en finfin lördagskväll.
 
KRAM
 


3 kommentarer:

Lena sa...

Skönt att höra att du är bättre! Har tänkt på dig!

Har bara sett första delfinalen i år så jag har extremt dåligt koll. Ska bli kul att se ikväll.

Kram Lena

hemma hos lilla mej sa...

Härligt att höra att du mår bättre .Tycker det ska bli skoj att se vem som vinner .Ha en mysig kväll .Kramar Rita

Gabriella sa...

Tråkigt att du har mått dåligt, men skönt att det är lite bättre nu! Hoppas det får fortsätta till det bättre. Det såg ut som om ni hade en härlig kväll:)
Kram