tisdag 6 augusti 2013

Tisdagens Mandy

 

{ Glad Mandy }
 
 
 
Hej-Hopp-i-Galopp ♥.
 
Hoppas att ni har haft en fin tisdag. Själv är jag riktigt trögstartad nu på semestern. Har helt vänt på dygnet och känner mig inte riktigt pigg förrän vid lunchtid ungefär. Hur knasigt är inte det? Men det kan ju i och för sig vara lite mysigt att ha semestertider, för man vet ju trots allt att det bara är för en kort period.
 
Idag har vi fotograferat lite stylingtips mm. Det är såå roligt att hålla på. Man känner ju bara lite oro över att det inte ska bli så bra som man hoppas och önskar. Man har ju så höga krav på sig själv.. men det känner ni ju säkert igen. Jag försöker intala mig att man endast kan göra sitt bästa och att det därmed blir gott nog. Så är det ju! Det gäller bara att inse det när det gäller en själv. Men jag jobbar på det.
 
Snart är det dags för allsång igen. Standard här hemma.
 
Ta hand om varandra.
Kram Amanda
 


5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Du är ju kanon duktig på att fota .Man ska ju känna att man har semester ! Ha en skön kväll .Kramar Rita ♥

svart vitt och rött sa...

Det där har du säkert fixat galant... finfina fotografier alltid! Det låter som att du laddar batterierna på ett bra sätt tycker jag :-) Gött!! Ha det gott!

Helenas enkla vardag sa...

Är inte ett dugg orolig för att er styling inte skulle bli bra, för det vet jag att den bli! Skönt att du kopplar av på semestern i allafall!
Kram Helena

Ekenäsliv sa...

Jag tror att det gick alldeles lysande!!
Visst vänder man på timmarna en del, dessutom är jag kvällsmänniska så jag förstår inte hur jag ska orka gå upp kl 5!!!! på måndag, gääääääsp!
När börjar du jobba igen?
Ha de!
Kram Anna

Gabriella sa...

Åh så fin du är! Och grattis i efterskott. Så roligt med överraskningspartyt:) Vilket fint inlägg här ovan. Jag känner igen mig. Jag håller tummarna för att allt går bra, som du säger man kan ju faktiskt bara göra sitt bästa:)
Kram