onsdag 7 augusti 2013

Chhatwal Jonsson til you drop


{ Bilder Google, sökord Chhatwal Jonsson }
 
 
 
God morgon finisar.
 
Alltså, jag vet att många av er har dreglat över dessa snyggingar ett bra tag och jag kan verkligen inte heller få nog. Kan man få Chhatwall-Jonsson-feber så har jag definitivt fått det. Envist verkar det vara också för det vill liksom inte ge sig i första taget.
 
Det är val av mönster och färgkombinationerna som tilltalar mig. Mjukt men ändå stilrent och exklusivt. Okej, jag babblar på med "exklusivt" men jag tror att ni förstår mig. Det är enkelt på ett fint sätt liksom. Det där "it" går ju inte alltid att beskriva. Det bara finns där och det här är ett superexempel på det.


Ja, ni ser ju själva..


Japp. Då har vi fått oss en lagom C-J-dos. Det här står vi oss på ett tag, inte sant?
 
Idag fortsätter fotouppdrag med lite inspobilder till tidningen. Det är så spännande. Och riktigt riktigt kul att få matcha ihop olika saker från butikerna i närområdet. Det kräver dock lite planering och tankeverksamhet.. så igår slog vi till på två små "trendspanarblock" så att vi kan skriva ner våra tankar och idéer när vi springer på dem. Man tror ju att man ska komma ihåg allt. Men en efter ett reportage märkte vi att knoppen lätt blir lite ansträngd. Så alla små kom-ihåg-hjälpmedel är behövliga. Hehe. Tänk, ändå är jag bara 24 år. Hur ska detta sluta? ;)
 
Må så gott.
Kram Amanda


2 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Gillar deras mönster också. Coolt att de är så olika, men ändå funkar att matcha ihop.

Hmmm, 24 år ja. Det känns som vi är typ samma. Förutom den lilla detaljen att jag har en 25-åring, en 24-åring och en 19-åring. Nja, jag kanske är 27 då, eller nåt. Haha.

Kram Lena

House and Garden by Bia sa...

Snygga kuddar....kul med fotouppdrag....tyckte det var roligt att sätta ihop saker också när jag jobbade i en inredningsaffär här i stan....men det var några år sedan...
Ha det gott!
Kram