tisdag 18 juni 2013

Love HappyLights


 
 
Hej.
 
Hörrni, What To Do With My HappyLights? Nån klok själ där ute som har något bra tips. Jag är visserligen inte klar med var alla tavlor mm ska sitta så förmodligen kommer jag hitta ett guldläge även för denna. Högst troligt, högst troligt, hehe. Men rent spontant. Hur gillar ni att ha dem?{ Love it }

 
Ja, egentligen allt med vita sladdar är ju grymt. Hehe. För mot en vit vägg liksom försvinner dem. Och vita väggar, det har jag ju en del av ;)
 

 
Idag är jag på galej igen. I know, guu va jag far och flänger. Men även det är ett sommartecken (syftar på gårdagens inlägg). Känner ni samma sak? Visst får man mycket mer att göra på sommaren? Folk kommer ut, folk är glada, folk vill umgås lite extra och så även jag. Och när man umgås och ha sig så behöver man ju lite snygga outfits. Faktum är att jag har lite nya, fräscha sådana i garderoben. Är det något som ni är intresserade av att se, eller är ni Mandy-posar-mätta? ;) Man vill ju liksom inte fara ut på djupt vatten utan er i ryggen. Hihi.
 
 
Må så gott.
Kram Amanda

7 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Det var ett tag sen jag tittade in hos dej...så jag ville bara säga "hej"....hoppas du har det bra;)
Vi har flyttat ut till torpet nu och jag ska ut i solen och fixa till uteplatsen...det är mycket nu!!!
Kram

Lena - gott för själen sa...

Har varit sugen på happy lights ett tag nu, men vet inte var jag ska ha dem. (Gör alltså inte som du; köper först och funderar sen, hihi).

Klart man vill se nya outfits.

Kram Lena

Ekenäsliv sa...

Superfina de där! I fönsterkarmen, på väggen, på balkongen.. Många användningsområden för dem!
Ja, kör på med outfits, det är bara kul!
Kram Anna

Frederica sa...

Happy happy happy lights ;)
Har några på väg hem till mig. En ska få hänga som gardin i köksfönstret (tror jag) . De andra som mysbelysning i barnens rum :)

Näää posa du ;)

KRAM

Sofi sa...

Hej!

Tycker happy lightsen är superfina!
Skulle vara fina på din vackra uteplats:)
Jag vill se nya fräscha outfits!!!

Kram på dig

mig&mitthem sa...

Happylights som man blir happy av!!! Har aldrig sett de i helsvart innan & det var ju hur coolt som helst. Du kan ju flytta runt dom där du är mest. Tex nu i sommar på balkongen annars kanske över ett skåp i vardagsrummet. Låter som om du njuter av sommaren.....krams m

Life´s Silverlining and I sa...

Gud vad snyggt med svarta happylights!
Kram Nilla