tisdag 28 maj 2013

Kuddkrig - wiihoo

 
 
Hej.
 
Passa er! Här är det kuddkrig deluxe. Har varit och hämta ut några kuddfodral från Allrum och det var ju givet vilka goa innekuddar 50x50 fodralen skulle få, (min lilla kuddutläggning som jag syftar på kan ni läsa mer om här!). Värre (eller rättare sagt svårare) var det att hitta någon som passade till det rektangulära fodralet. Så den får jag "puffa" en annan dag ;)
 
 
Har jag ärvt min kuddmani från mamma, tro? Känns ju lite som jag ligger i rikszonen. Den genen är säkert dominant också. Ger mig banne på det!
 
 

I Like To:
 
Knöla ihop allt i en hörna. Få lite känsla för hur de hänger och passar ihop. Sedan utifrån det placera ut sakerna i rummet. Det är ju typ som att göra en liten moodboard fast en slöare variant. Och en mycket bättre variant ibland faktiskt, i alla fall om man gillar att ändra om och fixa ofta. Like me! hihi.{ Kudden med den lilla rankan och den svart- och vitmönstrade som ligger platt i botten är de nya tillskotten i skaran. Ville ha några lite mer romantiska för att mjuka upp lite }
 
 
Nu över till er. Vad tycker och tänker ni om bloggen. Har jag för liten text? Jag vet att jag har lite liten text men själv har jag ju en megaskärm så för mig är det inga problem att se. Och att jag dessutom lider av höksyn gör ju inte saker bättre. (Härifrån läser jag som en prima ballerina, typ ;)Men jag vill ju att det ska vara bra och trevligt för er också. Så, ska jag ändra något? Kom med förslag och synpunker, stora som små, så ska jag försöka anpassa mig.
 
 
Må så gott.
Kram Amanda

9 kommentarer:

Bara Sara sa...

Fin blogg du har!
Jag gillar också kuddar men snöar just nu in på skarpa färger - gult cerise grönt och sånt!

Sofi sa...

Hej Amanda!

Supersnygga kuddar! Tror du ärvt kuddgenen av din mor;)
Smart att göra en sån typ av moodboard det ska jag nog härma nån gång:)

Jag vet inte vad jag tycker om din text, jag läser nästan bara från min IPhone nu för tiden och då är ju typ allt för smått;) hm kanske är så att jag behöver glasögon också;)

Jag gillar verkligen din blogg som den är!

Stor kram!

svart vitt och rött sa...

Bloggen är perfekt som den är! Riktigt nice kuddhög!! I like!

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Ja jag tror absolut den genen är dominant gumman, och jag tror också att du ärvt den från mig❤❤❤

Puss

Helenas enkla vardag sa...

Älskar också kuddar, men har nog inte lika många som du! Jag märkte direkt att bokstäverna var mindre, för jag hade svårt att se vad det står!Vill gärna se vad det står!!
Kram Helena

Lena - gott för själen sa...

Supefina kuddar!

Ja nog är det lite smått, men jag kan ju läsa. Det hade inte gjort nåt med lite större. Nu när du ändå frågar.

Kram Lena

Browneyedgirl sa...

Bloggen är kalas som den är =)
Och kuddar kan man inte ha för mycket av, me like.
Ha en toppen dag

Gabriella sa...

Åh vilka härliga kuddar! De väcker verkligen ha-begär=)
Kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Är också lite smått tokig i kuddar.
Gillar verkligen din blogg som den är.
Kram Pia