torsdag 16 februari 2012

HAPPY HAPPY


Hej på er alla goa filurer där ute! Idag är det en HAPPY Mandy som kikar in för att visa er det jag utlovade igår.. ordning och reda, mig kan man lita på ;) Hihi.

Tentan är skriven. Woop Woop! Och världens härligaste känsla har infunnit sig. Det är inte klokt va skönt det är när man är klar då man slipper ha den där jobbiga oron över hur det ska gå. Så nu har jag slängt bort den oron.. låååångt bort! Jag gjorde mitt bästa och det är det som räknas.


Ljuskopp Tine K & lykta Bloomingville.

Nu över till lite härlig inredning. I mina paket från familjen låg denna fina Tine K- lykta. Gissa om jag blev glad?! De är ju verkligen så mysiga när man tänder dem. Sedan fick jag en superduperfin peace-kudde. Så nu blir det mycket gosigare i soffan :)



Lyktan köpte jag igår på bästa inredningsbutiken i stada, Tre Generationer Inredning. Jag har sagt det förr och jag säger de igen.. de är såå himla gulliga där! Du måste kika in där om du har vägarna förbi.




Nå vad händer ikväll då, blir det lugnt eller undrar kanske ni?! Då kan jag tala om för er att det blir det banne mig inte! Ikväll ska jag shaka så det står härliga till :) hihi. skämtosido. Men vi ska ut och äta och ha en liten härlig avslutning för en tjej i gänget som ska resa bort och ha sin praktik. Så det ska jag roa mig med ikväll.

Må så gott allesammans!
Kram Amanda

7 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Härligt o ha tentan avklarad.
Shaka loss du ikväll :)
Fin kudde
Kram Camilla

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Så skönt för dig att tentan är gjord nu.det kommer gå såå bra ska du se..!!!

Jättefint inlägg du gjort..du är såå duktig gumman<3

Ha en trevlig kväll nu:)
Pusspuss

Vardag och flärd sa...

Så skönt att du klarat av tentan nu så du kan koppla av nu!
Ha en trevlig kväll med dina vänner!
Kram Eva

Anonym sa...

Ha en rolig kväll!

Kram Birgitta

Miruschka sa...

Vad skönt att allt gick bra! Hoppas det blir en kul kväll:)
Kram♥

Sofi sa...

Skönt att tentan gått bra! Nu är det bara och njuta av att den är gjord;)
Så mycket fin inredning du bjuder på!
Ha så kul ikväll!
Kram kram

hemma hos lilla mej sa...

Skönt att tentan är gjord.Vad fin lykta och kudde.Ska kanske åka till Uppsala snart igen.Var ligger den fina butiken.Tycker att dom har så mycket fint som du visar .Hoppas det blev en kanon kväll med tjejerna.Ha det bäst rara du .Kram Rita ♥