söndag 29 januari 2012

Godmorgon Söndag


Vilket härligt väder vi har denna Söndag! Solen skiner och himlen är alldeles blå.. som gjort för en härlig promenaddag. Annars tänkte jag mest hålla på att fixa och dona här hemma. Måste ta tag i lite småsaker som man inte hinner med i veckorna men som behöver göras.


Idag har jag signerat mina foton, eller vad man nu ska kalla det, hihi. Jag håller på att försöka lära mig lite mer vad gäller redigering och sånt. Som jag nämnt förut, det finns ju såå himla mycket skojsigt man kan göra och jag blir såå inspirerad när jag ser snygga och stilfullt redigerade bilder och känner att "jag vill också lära mig" :) Jag har inte läst nånting vad gäller foto och redigering trots att man kunde välja det på gymnasiet, då hade jag inte alls det intresset.. så jag startar helt på noll :)

Jag har hittat lite härliga fotobloggar som bjuder på braiga tips som jag varmt tar emot. Så det är ett superbra tips om man vill läsa och lära sig lite mer..


Ha en fin Söndag!
Kram Amanda

6 kommentarer:

Lovisa sa...

Du är så himla duktig vännen! DU inspirerar! <3

Ha en skön söndag!

Kram Lovisa

HOUSE of MANDY sa...

TACK vännen<3 Du är gullig du!

Ha det bäst!
KRAAM

Unknown sa...

Fint du har det och vad härligt solen skiner in genom fönstret :).
Gillar ditt skal till Iphonen. Var var det du hittat alla skal du skrev om?
Ha de gott, kram Ing-Britt

Coolaannna sa...

Fina bilder som vanligt :)

Vad använder du för bildredegerarprogram? Jag har använt picnic men nu ska de stänga ner och jag har inte fotoshop på min dator! Vill ju ha det! Kanske finns det andra program på nätet?

Kram Anna

Villa Ryttarängen sa...

Ser proffsigt ut! Ska kanske börja med det jag med. /pia

♥ Carina ♥ sa...

Du har ju fått till dina bilder jättebra!
Vilket fint vardagsrum ni har :)
Kram