onsdag 6 maj 2015

OLYCKLIGT.SE


{ Helglasad parfönsterdörr }
 

 
Ja. Nu har vi bott sisådär en och en halv månad i huset. Det är typ ingenting. Vi är nyinflyttade ju. Och vad händer? Jo, nu har det börjat droppa in från fönsterkarmen i sovrummet när det regnar. Man får ju lite Drömkåken-vibbar, inte sant? Händer sånt här verkligen var min första tanke. Kanske lite naivt men ja, ja. Min kära sambo, the handy man, var varit uppe och rekat lite på taket och det verkar som att arbetet med plåtsättning och stuprör/ hängrännor är undermåligt och med anledning av det har det börjat droppa in mot väggen och sedan nåt isoleringen och så vidare, och så vidare. Nu håller vi alla tummar och tår för att vi får hjälp att åtgärda detta. Annars känner man sig ju lite lurad. Trist när det händer bara. Vi som tänkte att vi hade nog med alla annan renovering, men icke. #livetsomhusägare
 
 
Men till någonting roligt! Tyvärr är det så oerhört oinspirerande här hemma så jag har inte ens bemödat mig att fotografera vårt gamla altanfönsterparti. Det behövs i alla fall definitivt bytas ut. Och nu har vi bestämt oss för att istället för att återskapa tre stora fönster och en altandörr bygga in väggen lite och bara sätta en stor härlig helgladas parfönsterdörr. Mycket enklare och mycket modernare. Can´t wait. Can´t wait.
 
 
Ta hand om er. Ses snart igen.
KRAAM
 


2 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Hej lilla gumman❤️❤️❤️
Kul att du är tillbaka här.
Kommer bli så fint hos er!

Kraam

Lena - gott för själen sa...

Neeeejjjj! Maila eller skicka brev så snart som möjligt till säljaren och meddela. Så kanske ni kan gå vidare med ärendet sen när ni vet hur omfattande och hur fel det är. Viktigt är att kontakta dem så snart som möjligt. Och gärna mäklaren också. Ett litet tips.

Kram Lena