onsdag 17 juli 2013

Onsdagsmys, (typ) semester och skånetankar

 

{ Melonfrossa, kan inte riktigt få nog }Hej och hå.
 
Nu står det packning men stort P på agendan. Imorgon är min sista arbetsdag innan semestern. Woop woop. Och för att maxa semesterkänslan beger jag mig ner mot skåne med detsamma efter jobbet. Älskar skåne på sommaren!

 
Apropå skåne, har ni några härliga skånetips som ni vill dela mer er av? Bästa caféet, mysigaste butiken, godaste restaurangen mm? Hit it! Jag vill gärna upptäcka lite nya mysiga ställen.

Den riktigt uppmärksamme där ute kan ju se att det inte riktigt är någon ordning på Mandy. Tavlorna står fortfarande mot väggen och vilar. Skärpning, skärpning. Men detta ska jag verkligen ta tag i när jag kommer hem igen. (Har ni hört det förr? ;) ) Behöver ju även fixa en ram och ställa fram den fina målningen som jag vann hos FredericasDesign. Målningen var såå himlarns fin i verkligheten. Ojoj, vilken duktig tjej alltså! Så kul med kreativa människor. Nu gäller det bara att jag själv tar tag i min kreativa sida så det blir någon ordning här hemma ;)

 
Nej nu ska jag återgå till packning, för när den är "kirrad" ska jag fira in semestern lite smått med lite melon och babybell. Det är grejer det.
 
 
Ha det fint allesammans.
Kram Amanda

5 kommentarer:

Linda sa...

Vad härligt att komma iväg på en tripp.

Hoppas att du vågar säga ifrån om du inte är lika på g som jag inför idén jag kläckte idag. Jag är en sådan person som aldrig tar illa upp i fall någon inte vill som jag. Jo, möjligtvis mannen då. ;0)

Ha det bäst fina du!
Kram Linda

Ekenäsliv sa...

Låter härligt!!!
Ha de riktigt gött i Skåneland!=)
Kram Anna

hemma hos lilla mej sa...

Låter ju kanon med en tripp till Skåne.Ha det gött .Kramar Rita ♥

Lena - gott för själen sa...

Ha en härlig semestertripp!

Kram Lena

Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar) sa...

Jag tycker det är snyggt med tavlorna på golvet ;) Önskar jag kunde ha så, men de är för många småbarn här hemma :P Fast det är såklart lika fint på väggen!

Va kul att du gillar tavlan :)) Blir så glad av att höra det! Tusen tack för de snälla orden <3

Ha det så gott i Skåne nu!! :)
Kram kram