torsdag 18 juli 2013

Att sno mamis braiga idé 
Ja, det här tyckte jag var en rolig ide. Alla ni som har eller har haft en fikonträd vet ju hur himlarns snabbt de torkar ur. Herre min je, säger jag bara. Man får springa fram och tillbaka med trädet för att det ska få vatten och trivas. Och speciellt så här i sommartider.
 
Men min lilla mamma, hon är inte dum hon heller. Jag får ju självklart hjälp med vattningen men för att underlätta lite för dem så tipsade hon om att ställa träden i lite vatten så att de kan "dricka efter behov". Smart tycker jag! Själv har man ju inte haft en tanke på detta. Så himla snyggt är det ju inte, men vad gör väl det när man ändå inte är hemma ;)
 
Så nu vill jag slå ett slag för vattna-bakplåts-modellen! ♥
 
 
 
Må så gott.
Kram Amanda
 
 
Ps. angående plastmattorna vill jag bara säga att jag tycker att det är så kul att de har blivit så populära till utomhusbruk. Gillar att fler och fler har tagit sig an "trenden" att inte göra så himla stor skillnad på ute och inne. Blir först och främst lite mer ombonat och mer "rumskänsla" men det är ju även oerhört praktisk och lättstädat men inte minst bra pris om man jämför med de gräsliknande helteckningsmattorna. Kul. Go platsmattor!

4 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Smart! Vilken fin bild!! Ha en fortsatt go sommar!

H`s enkla vardag sa...

Snyggt blev det också Kram på dig
Helena

Familjen R sa...

eller så köper man själv- vattnande krukor :P.
De har jag på balkongen, så slipper man oroa sig hihi.
Trevlig helg...för nu tar jag strax helg!

House and Garden by Bia sa...

Så du är i Skåne du, hihi....där har ni säkert fint väder....det har inte vi...blåsigt och bara 17 grader just nu ;(
Önskar dej en trevlig helg!!
Kramis