söndag 2 juni 2013

Camp table från Day




Hej Söndag.
 

Hörrni, sommarmånaden juni är här. Hur najs är inte det på en skala? Jag känner att jag får lite extra energi av solen och värmen och det är tokhärligt. Speciellt eftersom jag har haft lite hektiska och trötta veckor i slutet av maj. Men nu är sommaren här och det är heelt fantastiskt.
 



{ Camp table från Day }

Look! Nu har ett camp table även fått flytta hem till mig. Jag är så nöjd. Tycker att detta passar lite bättre till mitt svarta brickbord. Så nu har jag en bra bas här hemma. Och det är ju viktigt, speciellt om man gillar att göra om och ha sig.



{ Kuddar från PB och Day }
 
Nu ska jag fortsätta med lite nödvändiga sysslor. Ni vet, hänga tvätt, bädda rent i sängen, damma av och vattna blommor. Ja, sånt där typiskt söndags-göra här hemma. Vad ska ni göra idag?
 
Må så gott.
Kram Amanda



10 kommentarer:

Frederica sa...

Det är så fint de där bordet! Passar perfekt hos dej ;)
Det är så gött med "juni, juli augustiiii" :D
Ha en fin söndag!
Kramar

Lindas plats sa...

Ja äntligen är sommaren här underbart. Jätte snyggt bord och snygga kuddar.
Ha en bra dag kram Linda

mig&mitthem sa...

Ja hurra för att sommaren är här!! Vädret påverkar en i alla högsta grad. När solen skiner blir man så kreativ så att man inte vet vårt man ska börja. Superfint kuddar... Man kan aldrig på för många.... Krams m

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Passar jättebra hos dig gumman..:-)

Ses sen!
Puss❤

House and Garden by Bia sa...

Jag har också vattnat blommorna idag...vi var ut på en krog sväng med några vänner igår...så det blir en slappar dag idag ;))har suttit ute lite...men nu blir det snart middag här ;))
Kram bia

Lena - gott för själen sa...

Underbart att juni är här och kom med solsken! Så fint du har Mandy!

Kram Lena

Anonym sa...

Hej!
Vad hände med det som du fyndade på blocket?Har du två nu?
Tycker också dom är snygga men
lite dyra.

Hälsningar Nettan

anettan sa...

Jätte fint. Visst är det härligt med sommar. Jag hoppas vi får en helt underbar sådan. ha en fin start på veckan. Kram Anette

Malin sa...

Älskar verkligen din svartvita inredning, både snyggt och fräscht. Håller lite smått på att byta ut härhemma med, skulle absolut vilja ha ett camp table i vardagsrummet. Men men allting kostar ju så en sak i taget 😉 Kram till dig.

Gabriella sa...

Alltså, ditt underbara hem! ÅH.