måndag 3 juni 2013

Det här med att mixa och göra små arrangemang


{ Miniarrangemang från Villa Tretton }Hej.
 
 
Hoppas det är bra med er. Det är en liten sjukling som sitter bakom datorn här för tillfället. Som tur är hade jag redan några bilder på g så det blev inte så ansträngande att publicera idag.
 
 
När jag "blogg-pratade" blommor senast så hyllade jag ju lite små arrangemang. Och det är precis det som jag har fått dille på just nu. Men som sagt, det kan ju ändras fort. Höhö. Jag har dock inte jättemycket av den varan själv hemma. Jag har liksom tänk lite i banor som att - har man lite mindre hem, ja i jämförelse med en stor villa, så har man liksom inte samma utrymmen att smälla fram stora krukor och urnor över allt. Speciellt inte om man gillar att ha det lite sparsmakat och undvika en övermöblerad känsla - men när jag kom hem till familjen senast såg jag att så behöver jag ju inte alls tänka! Va knasigt av mig. För titta, det funkar ju superbra att mixa två växter även i en liten kruka (ja, särskilt i denna vackra variant från Tine K, och som ni vet har jag ju en del sådana, hihi). 


Think outside the box Mandy - dagens sanning!
 { Rosenskära och lite gräs, hur fint är inte det på en skala? Även där en blandning av olika växter, det gillar vi starkt }


Svar till Nettan:
Nej, jag har inte två Daybord. Detta är det bordet som jag fyndade för ett tag sedan men det tog bara ett tag innan jag fick hem det.
 


 
Må så gott.
Kram Amanda


6 kommentarer:

Linda sa...

Så fint så och de där krukorna från Tine K gillar jag. Vet inte varför jag inte har fått tummen ur och köpt på mig några stycken. Nu vet jag inte ens om de finns att få tag på.

Massor av kryapådigkramar!
/Linda

H`s enkla vardag sa...

Krya på dig. Inte kul att vara sjuk. Så gulligt i din tine k kruka!
Kram helena

Bakom dörr nr. 11 sa...

Så fint du har gjort :)
Krya på dig !
Kram Pia

Lena - gott för själen sa...

Det enkla är ofta det fina. Krya på dig!

Kram Lena

anettan sa...

Jätte fin kruka. Krya på dig. Kram Anette

Browneyedgirl sa...

Vilka söta små blomster du visar =)
Ska ta tag i detta och göra något fint jag med...kram och ha det fint.