torsdag 2 maj 2013

PLEASE & TOKBRA ARMBANDSTIPS!


{ Pleasejeans från Tullhuset }Hej alla goa.
 
 
Oj vilken lyxdag jag har haft idag. Det är nästan så man skäms lite smått.. . Efter jobbet var jag och fyllde på fransarna, hade typ 3 kvar på vardera öga hehe. Kikade därefter in på Tullhuset och slog till på ett par please. Så nu är även jag med i pleaseligan. Därefter for jag på massage. Så nu känner jag mig som en ny människa. Härliga känsla. Men ni vet, har man haltat fram på kryckor med ett baotagips blir man lätt lite sne och vind. Men nu är det ändring på det.. bort med det onda och in med det nya (ja ett par please rättare sagt).Tullhuset har ju öppnat en webbshop också. Det har väl ingen missat. Och inom kort kommer de nya snygga våriga färgerna på brallsen komma in där. De pratade något om ett par ljus, ljus beige/vita, det låter ju hur tjusigt som helst. De ljuskoralliga pleasen var inte att leka med de heller kan jag säga ;)


Nu över till dagens heta tips!

Är ni som jag galna i snygga armband att blanda huller-om-buller i härliga färger nu till våren? Då vill jag tipsa om KappAhl som har en galen rea på snygga vårarmand. Här under ser ni ett axplock. Ska visa några till imorgon ;) Och priset är endast 10 kronor styck! Huuuur bra som helst. Skynda fynda (som det brukar heta, hehe).


{ Mami fick agera modell }
 
 
Justja, fick precis ett mail från besökstoppen angående att man kan rösta på House of Mandy till veckans blogg. Kul! Det var visst jättelätt att rösta också, så nu får jag allt hålla tummarna att jag får några röster. Hehe. Tror det är lite samma känsla som har infunnit sig hos mig som bönderna i Bonde Söker Fru känner när de tackar ja till deltagande och säger till Linda Lindorff - "hoppas att jag får många brev" - Så, om ni vill lägga en liten röst på en enkel och glad Mandy kan ni kika in här.
 
 
Ha en fin kväll så ses vi imorgon igen.
Kram Amanda


4 kommentarer:

H`s enkla vardag sa...

Grattis till nya favvo jeans och fina armband och även utmärkelsen! Ska genast gå in och rösta!
Kram Helena

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Såå fina inköp du gjort gumman:-)
Jag ska genast lägga min röst på den bästa❤

PUSS

Lena - gott för själen sa...

Nu har jag röstat på dig! Passade på att registrera min blogg också ;-)

Snygga armband. Tack för tipset.

Kram Lena

Ljuvligtvitt och busiga gossar sa...

Åh så himla snygga ;)
Ska ta en titt i webshopen sen.

Massage lät ju inte helt fel ;) Lyx!

Ha en härlig dag i solen!
Kramar