söndag 5 maj 2013

Stora Bloggdagen in El Stockolmo


{ Lunch på Clarion med fina bloggerskor }


Hej på er.
 

Igår stod det minsann roligheter på schemat. Och med roligheter menar jag såklart Stora Bloggdagen på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Jag tänker inte överösa er med bilder, men här kommer ändå några så ni får ett "hum" om vad vi pysslade med mellan föreläsningar och middag. För var gör egentligen bloggerskor när de umgås? Jo, fotograferar, pratar foto/kamerainställningar och fotograferar (om och om igen) typ. Hihi.

 
Tipsoptimisten in action. Vi körde lite kamera krig - and I got ya ;)


Och vad som fotades med TO´s (finfina) baotakamera på autoinställning var såklart drinksen.
Jag hade verkligen en jättetrevlig dag. Så jag hoppas att jag får möjlighet att gå på något liknande snart igen. Det var så givande att höra på föreläsningarna om hur de duktiga tjejerna på olika sätt har förverkligat sina drömmar. Men framförallt var det ju så trevligt att träffa alla andra bloggerskor IRL som man följer och kikar in till titt som tätt. Kram till er alla och tack för en mysig dag!
 
Nej nu ska Mandy fortsätta med uterumspiff. Ni som följer mig på Instagram har ju sett att soffan är på plats (Wiie) och jag har lovat att jag ska göra ett blogginlägg om det nu när jag är klar. Så det kommer inom kort!
 
 
Må så gott.
Vi ses snart igen!
 
Kram Amanda

2 kommentarer:

A House With A View sa...

Såg lite bilder på din mammas blogg också - verkligen ett hääärligt gäng bloggisar :)) Tidsoptimisten ser ju riktigt seriös ut där också tycker jag, haha :) Får kika in på hennes blogg sedan och se resultatet, fniss :)

Kraaaaaaaaaam aka

Lena - gott för själen sa...

Haha, ja jag skrattar fortfarande åt alla tokigheter! Så härligt gäng! Jag hoppas vi ses snart igen.

Kram Lena