onsdag 1 maj 2013

Inte helt fel..


 
Nej, denna snygging är inte helt fel. Ni har ju redan sett underbaraste vasen Dagg från Svenskt Tenn men man kan ju inte sluta "vilja ha den". Gaaah.


Ja, mycket bilder hemifrån villan bjuds det ju på här inne. Kan berätta att det beror på att kamerautrustningen finns placerad där, så det blir liksom där det fotas för tillfället. MEN det ska bli ändring på det. Jag har ordnat en liten egen hörna till mig själv hemma där jag kan sitta och fixa och blogga. Ni ska få se, det blir riktigt mysigt.
Det är ju lill-lördag idag och den känslan har verkligen infunnit sig. Första maj blev liksom som en helgdag mitt i veckan. Supermysigt. Tänk om alla onsdagar kunde lediga och fulla av sol ;)

Nu ska jag äta pizza. Gott.
 
Ha en fin kväll.
Kram Amanda
 
 
 
Ps. Ni vet att jag pratade om det här med att bilderna ser olika ut på olika datorer, skärmar osv. För mig kvarstår problemet. Min dator har lite mer blå ton, skärmen mer gul och mobilen en helt annan. Klurigt det där. Man skulle ju vilja att det fanns "ett rätt" liksom. För som det är nu vet man ju inte vad man ska tro. Känner ni igen det här eller är det bara jag som lyckats fått ihop ett gäng olika teknikprylar? ;)

1 kommentar:

Lindas plats sa...

Riktigt fin vas det där. Jag följer även din mammas blogg tydligen, ni har båda väldigt fin stil, men kanske inte så konstigt.
ha en fin dag
Kram Linda