torsdag 16 maj 2013

Härlig dag och lite kvalitet



Hej ♥.
 
Snart är det helg igen. Wiie va härligt. Är allt bra med er allesammans?! Jag är på riktigt finfint humör idag. Det är underbart vårväder, håller på plocka lite här hemma och till råga på allt sprang jag på en gammal klass- och "dela bänk"-kompis när jag var och handlade. Såå kul att träffa fina Hedvig! Var fem år sedan sist, fatta det är ju huur länge sen som helst. Vissa dagar är bara tokbra helt enkelt.


Hedvig hade i alla fall haft liiiite småkoll på mig via bloggen, kul. Jag menar alla sätt att "hålla kontakten" är ju bra utom de dåliga. Synd bara att jag inte har kunnat haft lika koll tillbaka på henne. Facebook är inte tillräckligt ibland. Alla borde blogga också, inte sant? ;) hehe skämtosido. Men när vi sprang på varandra stod jag såklart med en blomma i högsta hugg. Skulle ju välja något snyggt till helgen. Jag lovade att murgrönan skulle komma upp på bloggen, så här Heddis, dessa bilder är till dig ;)



{ Spegel Åhléns }




{ De nya kuddfodralen från Day hemklickade från Allrum }


Idag slog det mig att jag nog är rätt lik min mamma och mormor ändå. De har alltid varit förespråkare för att satsa på kvalitet. Jag var på jakt efter ett par innekuddar till mina kuddfodral. Hade inte tid att swicha iväg till Uppis eller Vås för att köpa de jag brukar ha så jag bestämde mig för att kolla utbudet här i staden. Var in på ett lite "större" varuhus, det fanns innekuddar men med lite skumgummikänsla. Tänkte, ska jag slå till på dessa så länge och satsa på ett par riktiga senare. Men nej jag tog mitt förnuft till fånga och svängde förbi en riktig tyg butik. Expediten hämtade fram vääärsta fluffkuddarna, huur goa som helst. De var ju självklart dubbelt så dyra men jag slog till och nu känner jag mig såå glad för det. Tänk, nu blev det perfa på en gång och jag vet om att det är riktiga myskuddar som ligger där i soffan och väntar. Bara känslan av det gör mig glad! Jag menar de där kuddarna kommer jag ju ha forever. Det är en liten investering med andra ord. Istället för att jag skulle ha satsat på skumgummivarianten, gått och sneglat med rynkad panna varje dag bara för jag vet att de inte är gosiga och sedan köpt nya inom kort för att de tappar form och styrsel.


Så, detta blev ju bättre både nu och i förlängningen! 





Imorgon kommer mina fina kollegor och äter lunch på min terrass. De bjöd in sig själva, det gillar jag. Är det ingen ordning på Mandy (som har fullt upp med allt annat) får någon annan ta saken i egna händer. Så nu måste jag bara damma av det värsta i all hast så ingen får astmaanfall ;) Vore ju trist!

Imorgonkväll ska jag iväg på födelsedagsmiddag också, så vi får se om vi hinner "höras" något imorgon! Det är mycket nu. Men I hope so. Och satsar på det. Ha det bäst! (Ska kika in till er andra så fort jag får någon minutis över :) Lovar och längtar!)
 
Kram Amanda

8 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Superfina bilder!! Dela-bänk-kompisar är alltid roligt att träffa igen :-) Jag har också span på kuddar... fast till altanen. Riktigt fina köp du har gjort!!! Härligt med kvalitet, men jag funderar på att fixa egna. Får se om jag orkar :-) Ha det gott!

Helenas enkla vardag sa...

Så himla fint du har det!
Kul att hon H följer dig på bloggen och du får väl peppa henne att starta en också!
Kram Helena

anettan sa...

Vilken klok mamma och mormor du har, visst lönar fet sig oftast i längden att köpa lite dyrare med kvalité. Man får oftast vad man betalar för sägs det ju. Du har mycket kul framför dig i helgen. Jag önskar dig en fin sådan. Kram Anette

Lena - gott för själen sa...

Brukar ofta säga att det är dyrt att köpa billigt. Brukar också försöka satsa på kvalitet. Ibland kan man ju inte låta bli att köpa nåt billigt, så får det hålla så länge det håller.

Så snyggt du har det!

Kram Lena

pillan sa...

Åh vad härligt med balkonghäng och ett glas rosé kanske ;)
Önskar dej/er en fin helg!

Ps Soffbordet, vart finns det???!

Kram PIllan

Villa Ell sa...

Vilket härligt vardagsrum du
har :-)
Jo kvalite är nog värt att betala för ibland... tyvärr kan jag också gå på det billigare ibland!

Trevlig helg
Kram Sandra

Bakom dörr nr. 11 sa...

Alltid roligt att träffa gamla vänner :) Så fint och fräscht du har det.
Ha en fin kväll.
Kram Pia

Malin Aurora sa...

Åh så fina bilder!