onsdag 15 maj 2013

Vad tror ni om ett bali- parasoll här?
Hej på er denna onsdagskväll.
 

Hoppas allt är fint med er. Själv har jag varit riktigt busig idag. Tog mig ut på min första promenad sen gipset kom bort! Den blev inte lång men ack så härlig ändå. Är stolt att jag tog mig bort till dyarna och till och med upp för en backe. Upptäckte dock ganska snabbt att ojämnt terräng inte var någon höjdare, fotleden knakade och hade sig, så fick hålla mig vid hagen bland korna. Men det är ju inte fy skam.

Jo, ni förstår, att idag har jag bokat ett bali- parasoll! Tror det kan bli riktigt mysigt och ombonat med det ute på balkongen. Det är verkligen tokhögt i tak, även ute på balkongen så ett litet parra myser nog till det rejält. Tänkte att det nog får stå där vid divanen, vad tror ni om det tjejer?! Blir väl tjusigt med lite mer tingel tangel? Hehe.{ Lykta från Olsson & Jensen }
 
♥


{ Kuddfodral Day, Allrum }
 
 
Lampmojängen ska också upp i taket, men jag tänkte köra på den precis som den är och inte krångla till det med gladlampa, sladd och så vidare. Den är fin som den är. Men visst, det vore toksnyggt med ljus i men äsch, jag får tända många (riktiga) ljus om det blir mörkt ;)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen. Må så gott.
Kram Amanda


Ps. Åh va Petra, Loreen och gänget var bra igår på Eurovision. Jag tyckte att det var såå fint ordnat, snygg arena, snyggt upplägg och fina reportage. Nu väntar man med spänning och morgondagens och sedan lördagens program. Hur toppar man detta liksom? ;) 

6 kommentarer:

Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar) sa...

Jag tror det kommer bli grymt ;)
Och den där fina lampan! Vill haaa! Men vet inte vart? Haha.
Jag missade melodifestivalen igår.. Blir nog bara på lördag för min del.
Sov gott! Kram

Gabriella sa...

Får jag flytta in på din balkong?=) Hihi. Det ser verkligen ljuvligt ut, och kör i vind för ett parasoll=)
Vilka fina fynd du gjort där nedan, kul med lite nytt i garderoben!
Kram

Lena - gott för själen sa...

Bali-parasollen är så söta! Kommer nog bli fint där. De är tyvärr alldeles för små för oss. Om det inte finns 3 meters. Men jag har bara hittat mindre.

Verkar som jag missade nåt på TVn igår.

Kram Lena

Linda sa...

Ett baliparasoll kommer bli kalasbra där.

Hoppas att foten känns bra i dag efter ditt äventyr bland dyarna och kossorna.

Ha en bra dag!
Kram Linda

House and Garden by Bia sa...

Tror det blir bra;))
Ser mysigt ut på din balkong!
Kram bia

Nina Lahti sa...

Jag tror absolut inte att baliparasollen skulle passa in här. det skulle bli FÖR snyggt och jag måste kanske komma o hälsa på för att få känna lite på den. Åh, sol och sommar, Amanda. Vi är där nu.

Kram Nina