torsdag 8 oktober 2015

S W A N


{ Sötaste tovade svanen till Mandy-Lills rum. En finfin gåva från mormor och moster. Kommer bli så fin ovan barnsängen. Till en början när barnrummet skulle inredas kändes det som en självklarhet att det skulle hänga en liten sänghimmel ovan huvudet för att mysa till det, men faktum är att den fina fina barnsängen som P har inhandlat är så fin och mysig som den är så det behöver verkligen inget mer tyg för att gosa till det. Så den lilla svanen kommer vara alldeles tillräcklig för att få lite ljuv flickrumskänsla }


 
Hej godingar.
 
Torsdagen har spenderats i min gosiga gråspräckliga onepiece och frottésockor. Härligt att bara strosa runt i softishkläder med slarvig knut på huvudet när man inte mår topp. Har gjort några små, små tag inne i lillans rum. Fick bland annat hjälp av min kära mor att lyfta ut skötbordet till badrummet istället så nu är det mer barnrumskänsla där inne. I helgen kommer förhoppningsvis rullgardin, svan och tavlor upp. Nu kan vi inte vänta längre, snart är hon ju här!
 
 
Och juste.
 
Vill passa på att tipsa på en grym tävling som just nu pågår inne hos Mami - Villa Tretton. Ni kan vinna ett vitt slimmat sidebord, sådant som jag och P har bredvid soffan. Det går att delta både via bloggen och instagram, ju fler delningsställen desto större vinstchans. In och tävla vettja!


 
 
Nu ska jag krypa upp i divanen och vänta på att P kommer hem. Han skulle köpa med sig mat hem så blir ingen matlagning idag, skönt att slippa det ibland.
 
Ta hand om er.
 
KRAM

2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Men så söt!!
Älskar svanar, de är så magnifika på något vis:)
Ha en fin kväll!
Kram Anna

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Kraam fina du❤️