måndag 19 oktober 2015

Liljor och must

 
{ Apotekarnes årsmust 2015 kom vännen Sara förbi med i helgen. Så gulligt. Ett festligt dryckesalternativ till en preggo-vän. Det blir kanske att korka upp den till helgen? Vad ska man äta till tro för bästa smakupplevelse, någon som har något bra tips? Brödlådan kommer från mysiga butiken Tre Generationer Inredning, här }


 
Hey i måndagskvällen.
 
Tänt vare häär! Spotarna skiner på max här hemma. P håller nämligen på att montera in en dörr till tvättstugan. Och då behöver man ju bra arbetsbelysning. Viktigt, viktigt.


Liljor och ny brödlåda får pryda köksbänken. Man kan aldrig få för mycket färska blommor, så är det bara. Allt blir lite härligare liksom. Och det tackar man ju inte nej till. Kanske är det just dem - liljorna - som bidragit till att det har varit en riktigt effektiv dag idag. I alla fall effektiv för att vara mig den senaste tiden. Har fått så där tokmycket jullängtan nu. Frost på morgnarna, det är betydligt kyligare ute, det blir mörkt tidigt om kvällarna, ja, allt det där bidrar ju. Så nu kunde jag inte riktigt motstå längre. Fick bli lite "vinterpreppning" på framsidan och så åkte lite granris fram och en liten ljusslinga. Så nu är jag riktigt nöjd - nedräkningen inför julen har börjat.
 


{ Och här kan ni skymta lite av det nya köket. Högglansigt vitt är bra sammanfattat och till det matta vita väggar. Det är riktigt enkelt och rent - vi älskart! Tanken när vi startade renoveringen var att vi nog skulle sätta upp lite öppna hyllor ovanför köksbänken, istället för överskåp som vi helt "hoppade". Men ju mer vi bor i oss desto mer känner vi att det nog ska vara så här enkelt. Så tillsvidare blir vi nog utan hyllor. Ändrar vi oss framöver är det ju inte värre än att vi slänger upp lite hyllor }
 


 
{ Grytunderlägg Svenskt Tenn }
 


 
Ha en fin kväll nu. Vi ses snart igen.
 
KRAAM


1 kommentar:

Mallansvardag sa...

Verkligen ett jättefint och fräscht kök. Just den brödlådan skulle passa finfint hos oss har en gammal låda just nu som börjar tappa färgen. Var kommer den fina hushållspappershållaren (långt ord ; ) från?
Kram Malin