söndag 18 oktober 2015

B A B Y ♥ R O O M


{ Tavelvägg i barnhöjd med lite smått och gott }

 
 
Hello.

 
Idag vill jag bjuda in er på en liten tur i Mandy-Lill´s rum. Det står bara och väntar på att hon ska komma och göra rummet komplett. Madrassen till den fina barnsängen var vi och hämtade ut i fredags så nu ska bara lakanen tvättas ordentligt sen kan vi bädda så det blir riktigt gosigt i sängen.
 
Vi får la se hur mycket hon kommer vilja sova här till en början. Vi har ju en spjälsäng i vårat sovrum också. Men lite dagtid, när vi ändå är uppe och grejar, kanske får bli en bra början. Det får visa sig helt enkelt.Fröken Svan ♥
 


 
Lite gott och blandat i kuddväg. "Kompisarna" är både trötta och glada.
 
 

Pom-poms från den fina Babyshowern! Ja, man kan verkligen säga att fina gåvor från Babyshowern hjälpte till att sätta den sista touchen och piffa till det ordentligt. Det är ju faktiskt svårt att få till den där riktiga barnrumskänslan när det är för sparsmakat. Det ska ju finnas grejer att kika på och lattja med.


Underbart fin blöjtårta från fina Lisa. Hon är bra händig hon min vän. Inte nog med att hon byggt ihop denna och trixat, i låg dessutom en ursöt klänning som hon sytt på fri hand till Mandy-Lill. Blir så imponerad ♥.


Å k a    l u f t b a l l o n g ♥
 
Ännu ett gäng lite småtrötta "kompisar" som likt mig tycker att hon minsann får komma snart! Och själva ballongen är ju bara så fiin. Rena drömmen för alla oss som älskar fina förpackningar, paket och inslagningar.Doftljus - Soft Blanket.
 


 
{ Prints med ram och passepartout härifrån. Finns massor av fina foton och motiv till olika stilar och storlekar. Det braiga med att beställa på nätet är att man kan välja exakt vilket format man önskar och till och med få de inramade om man önskar det. Smidigt värre! }
 
 
Nu ska vi göra lite kväll här hemma. Tänkte slänga ihop en pasta bolognese. Sen blir det att krypa upp i soffan och ladda upp för premiären av Solsidan, Helenius Hörna och därefter Bron. Vad tror ni om årets säsong av Solsidan, kommer den "hålla måttet"? Kan ju inte sticka under stolen med att jag har lite höga förväntningar. Men det är ju bara för att det har varit så grymt tidigare.

 
 
Ha en fin kväll.
KRAM

1 kommentar:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Såå fint!
Där kommer hon trivas❤️