fredag 25 september 2015

Soffbord på plats

 
{ Soffbord med slimmad stomme från Villa Tretton }
 
 
 
Hello i Fredagsmyset.
 
Nu är det najsiga soffbordet på plats. P är överlycklig - nu har han någonstans att ställa kaffekoppen! Än fattas det plädar till divanerna och två rejäla kuddar att gosa upp sig mot. Men eftersom jag fått så många frågor och vet att ni vill se bjuder jag på en sneakpeak trots att det inte är riktigt färdigt.
 

{ Soffan är IKEAs Kivik med Orrsta Light Grey kädsel }
 { Diggar lite tuffa blommor med attityd - känns rätt till vårt annars svala hem }
 
Blommor förhöjer verkligen. Inte för att vi har jättemånga (man har några få gobitar), och lite grönt behöver jag få in för att känna värme i hemmet.{ Lyktor Louise Roe, kruka Svenskt Tenn }


Idag har vi varit i Uppsala på ett extra ultraljud. Vi skulle kika så att Mandy-Lill växer som hon ska och allt såg allt bra ut. Hon är en liten tjej men inte gör det nåt - tvärtom - hon är grym just precis som hon är! Denna gång var själva showen (ultraljudsvisningen på skärmen) inte riktigt lika givande. Nu är hon så pass stor så man förstod knappt vad som var vad. Det var liksom en liten boll som låg där ihopkrupen. Sötnöten. Men det var ju såklart kul att se ändå. Nu längtar man bara ännu mer till vi får träffas på riktigt !! - Snart så.
 
 
Ha en mysig fredagskväll nu allesammans. Blir det tacos och Idol tro? En fredagsklassiker ju. Vi körde lite fredagsmys med tacosmiddag igår vi men vem vet, det kanske blir en favorit i repris idag.
 
KRAM

3 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Jag längtar sååå....❤️

Maria at inredningsvis sa...

SNYGG ljuskrona :) hoppas ni haft en lika sommarsolig helg som här.

Idag är det orient dekor på bloggen :)

ha en fin vecka!

LOVE Maria

Viktoria_ sa...

Åh vad fint ni har fått det i huset, jätte snyggt, gillar färgvalet :)
Vart kommer spegeln bakom soffan ifrån?!
Kram