lördag 19 september 2015

L Ö R D A G


{ Ännu väldigt svalt i matrummet, men allt fler möbler flyttas in och det känns helt underbart att huset börjar ta form. Det är nu det roliga börjar }



Har ju lovat att jag ska visa lite mer av vårt hemma, särskilt vardagsrummet med soffdelen, och det kommer. Vi väntar fortfarande på soffbordet, så fort det kommit på plats och pläd- och kuddfixet är klart kommer det pics. För när det gäller plädar och kuddar till soffan har det varit lite svårt att hitta det perfekta. Fick jättefina plädar i ull, grå/vit sick-sack-mönstrat, i födelsedagspresent men tyvärr (med stora bokstäver) fällde de så otroligt mycket ludd. Ni vet så att man blev helt luden när man snuddade vid dem. Och det är ju så himla trist, man vill ju verkligen kunna gosa upp sig ordentligt utan att halva filten sitter kvar på kläderna när man reser sig. Så även om det var trist fick jag tänka om lite där. Nu har jag istället beställt tunna bomullöverkast i en härlig grånyans och det kommer bli top! Färgen lirade kanoners med det gråa sofftyget och lyckas man hitta en sådan fullträff färgmässigt är det bara att köööra. Grått kan ju annat vara lite svårt, det kan dra lite åt alla möjliga färghåll.
 
Nu återstår bara att sy två stora härliga kuddfodral av samma tyg som överkastet. Tror att det kan bli en grym bas till soffan, så kan man byta ut och förändra med andra mindre prydnadskuddar efter säsong och humör. Ja, tycker ni att jag svamlar.. lugna puckar, ska visa er sen hur jag tänkt.




{ Y-stol och lite elefanter, inga konstigheter }
 


 
{ Lampa Day Home, vas Åhléns, foto från Fotografiska }
 
 
Ha en fortsatt fin lördagskväll.
 
KRAM


Inga kommentarer: