tisdag 22 september 2015

Barnvagnen


{ Mandy-Lills vrååålåk. Det blev en Bugaboo Buffalo all black. Med denna ska vi nog kunna attackera både nylagd asfalt och guppig skogsterräng, känns som en bra kombo för oss }Hello.
 
Nu är det boat i vagnen! Fler och fler saker börjar falla på plats och kan bockas av på to-do-listan inför ankomsten. Snart kan hon komma lilla Mandy-Lill. Har fått ett superbra dra-på-underlakan till vagnen i plastad frotté som jag bäddade i i botten. Sedan rullade jag upp åkpåsen i lättviktsdun så att den får lufta sig lite och fluffa till sig. Idag fick bli en dag när prislappar på alla grejer som vi köpt till M-L åkte bort. Babynest, amningskudde med fler fick komma ur sina förpackningar så att de hinner andas lite "hemma luft".


 
{ Första gosisen som köptes. Så självklart ska den få hänga och dingla på suffletten }{ Vinterboad vagn med åkpåse, pandakudde och snuttisfilt }{ Kudde - P´tit Panda }
 
Liten, söt kudde för barn 0-6 månader. Den skålformade designen håller huvudet på plats och skulle enligt expediten vara grymt bra. Och bara det bästa är bra nog till dem små, lite så är det väl?! Hihi.

 
{ Sufflettgardin Färg och Form }

 Så grymt smart med de små ögglorna som man bara hakar på och av hur enkelt som helst. Rött var det självklara valet. Mandy-Lill ska ju kunna se och njuta av den direkt hon också. Ser man inte så många färger - som bebisar inte gör till en början - får man underlätta och göra tillvaron "pigg" och varierande så gott det går.


{ En sak jag bara äälskar med buffalomodellens sufflett - att man kan förlänga och boa till det riktigt härligt vid tillfälle. Ger även liten solskydd. Det här är kanske saker som folk hyllat för länge sedan - mycket möjligt - men för mig är det här en helt ny värd av aha-upplevelser Här & Nu. Love it! }
 
 
Ikväll har P fixat lite mer på Mandy-Lills rum. Tavellister och spegel har kommit upp. Nya knoppar på garderoben har skruvats dit. Det är helt underbart att få se ett litet barnrum växa fram. Allt blir ju såå himla gulligt också. Tavellisterna har skruvats upp på så där riktigt barnvänlig höjd och likaså spegeln. Tänk att det ska flytta in en ny liten människa där snart. Livet är bra häftigt!
 
 
Må så gott.
KRAM