söndag 7 juni 2015

Sovrum


{ Sovrum - i fredags var det dags för inflytt. Målaren var klar så när vi kom hem från jobbet rusade vi till bygghandeln för att köpa lister och foder som P smackade dit på ett kvick. Sen fick vi lite bärhjälp och vips så stod rummet klart }
 
 
Än så länge är det väldigt enkelt och tomt. Det ska till en taklampa och någon snygg rullgardin men det är bara så najs med ett rum som är helt klart från byggkaos. Någon som har något snyggt tips på taklampa?
 
Är riktigt nöjd med golvet och de kritvita väggarna. Foder och golvsockel i stockholmsvit byter av och ramar in väggarna på ett snyggt sätt. Det blir lite mer liv och det "händer någonting" när man blandar olika nyanser. Vi satsade även på att gipsat tak, på samma sätt som väggarna, för att skippa taklister och är såå nöjd med det draget. Är riktigt fräscht utan taklister, rummet får mer rymd på något vis. Hett tips om man ändå håller på att renovera. Så det ska vi köra med i resten av huset också.Här kan man skymta de obefintliga taklisterna i det övre högra hörnet. Snyggt och stilrent om ni frågar mig.Blev även en enkel innerdörr. Även denna i bruten vit i samma nyans som foder och golvsockeln. 


 
Ja, det var en liten glimt av sovrummet det. Det kommer att bli bra det här.
 
Hoppas att ni har en fin söndag allesammans. Det är en blåsig sådan som har visat sig här hos oss hittills. Men man vet aldrig, det kanske spricker upp. Undrar dock hur sommaren kommer att bli. På något vis känns det lite som att det kanske inte blir någon kanonsommar i år. Hoppas ju självklart det men känslan är en annan. Men det kanske är "bra" om det inte blir tokvarmt eftersom vi ska renovera hela sommaren. Men samtidigt vill man ju ha fint väder emellan renoveringsfixet. Det känns ju inte riktigt som sommar om man inte får den där gassande värmen och några dopp i det blå. Så sammanfattningsvis, snälla sol, kom fram!
 
KRAM1 kommentar:

Mallansvardag sa...

Verkligen ett jättefint och fräscht sovrum.
Du kan det här med inredning du : )
Kram Malin