söndag 3 maj 2015

Den korta versionen
Hello.
 
Nu tar vi nya tag. Att blogga är lite föör roligt för att kunna avstå helt. Mycket har hänt sedan sist. Men ska göra mitt bästa för att ge er en liten kort up-date. Jag har blivit med sambo. Jag har blivit med hus. Och vi har blivit med renoveringsprojekt. Livet är väl underbart. När man minst anar slår det till!
 
Men som sagt. Renovering med stort R är det som hägrar här hemma just nu. P är en riktig handy-man, borrar, sågar, skruvar och grejsar så fort han får en minut över. Den lilla väggen som man skymtar på bilderna nedan, det är i princip den enda väggen som fortfarande är intakt där man kan ha lite smått piff. Så även om det inte ser så vidare skojsigt ut nu. Tro mig! Det kommer bli kalas.
 
Vittlaserat ekgolv, vitt högblankt kök, lite silvriga detaljer och släta vita väggar. Typ lite så har vi tänkt. Det blir en ljus och väldigt enkel bas.

 
Skåp - Bestå från IKEA.
 
 
 
Ha en fin kväll nu allesammans. Vi ska ut till svärföräldrarna och äta lite söndagsmiddag här.
 
KRAM

2 kommentarer:

Mallansvardag sa...

Vi har oxå Bestå här hemma lite varstans, enkla men riktigt fina, sen är det så bra att man kan få dem i så oändligt många olika färger och stilar. Ett litet extra plus för priset oxå, eller hur ; )
Önskar dig en härlig söndagkväll.
Kram Malin

Lena - gott för själen sa...

Det är så himlans roligt för dig att kärleken plötsligt ramlade ner. Och roligt med huset också förstås! Det kommer bli super!

Kram Lena