onsdag 13 maj 2015

Dagens leverans

 
{ Kährs - Ek Antium County }
 
 
 
Plötsligt händer det!
 
Idag kommer leveransen av golvet till vårt Chataeu 22 ;), skämtosido. Golvet var tyvärr restat hos leverantören så vi fick vänta några veckor extra men det kommer det att vara värt. Det känns som ett riktigt pang-golv. P´s önskemål rörde tjockleken (minst 15 mm) och att det absolut skulle vara ett riktigt trägolv. Mina krav hamnade mer på det visuella planer som att det ska vara ljust och enstav. Så baserat på våra önskemål fann vi detta som båda gillar skarpt.
 
Då vi har valt att öppna upp en del och köra på en stor öppen planlösning kändes enstav som det enda rätta. Intrycket kan bli lätt rörigt med exempelvis trestav, särskilt när man ser så stora ytor på en och samma gång. Så det är ett hett tips om man går i byta-golv-tankar.
 

 
 
Nu blir det till att kavla upp ärmarna (i alla fall för min käre sambo). En pall med golv ska bäras in från garageuppfarten in i garaget. Tur att vi har goa vänner som ställer upp. Det är guld!
 
Ses!
KRAM
 
 
ps. Nu kan man verkligen säga att första tredjedelen av graviditeten är avklarad ♥. Check! Över 33% har passerat. Jo, har jag sagt att jag diggar gravidappar? ;)

2 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Finaste golvet har ni valt!!

Kraam Mami

Hemma på Sjuan sa...

Kul att du är tillbaka här i bloggvärlden. Och grattis till väntande bebisen.
Snyggt golv! Spännande med nytt hus men mindre kul med läcka, hoppas det löser sig. Kram Suss