söndag 17 november 2013

Vänkväll på TG i Uppsala

 
 
 
 
 
 
Hej.
 
Ja, här kommer de äntligen - bilderna från vänkvällen på Tre Generationer Inredning i Uppsala. Tjejorna bakom butiken är ju bara fööör härliga. Ordnar och fixar mysigaste kvällen för sina kunder. Jag bara älskar myskvällar tillsammans med andra shoppingsugna Girls. Och en detalj som självklart fick Mandy på extra gott julshoppinghumör var den stämningsfulla julmusiken som sipprade ut genom högtalarna. Jo tack. Nu är äntligen de första klapparna inhandlade.
 
(Och ja, jag vet att det bara är en massa superlativ staplade på rad efter varandra i texten ovan. Men det går liksom inte att beskriva det på något annat sätt. Det är en tokmysig butik med bästa personalen och finfina saker. So True! Besök TG själva och skriv en liten recension - det kommer låta så där, jag är helt säker, hehe)
 
Nog om det. Nu ska ni först och främst få följa med i den nya kläddelen..
 
Välkomna!
 

Glittrig Mandy dagen till ära.

 
Och mer glittrigt och härligt glamouröst blev det. Alla klädplagg och accessoarer är handplockade och det märks verkligen - bara det finaste man kan hitta. Gobitar deluxe.
 
 
Väskor to die for.
 
Många av snyggingarna kommer från Pipols Bazaar.
 
 
Även lackisar och snygga förvaringar har de gott om. Perfekta julklappen till "henne".
 
 
Nu över till inredningsdelen som självklart var fullproppad med julnyheter. Silvrigt, glittrigt och pälsaktigt fanns det gott om. Kan det bli mer julmysigt?
 


Lyktor som funkar året om.
 
 

Slutligen var jag bara tvungen att visa dess coolingar till knoppar som jag fann i en liten box. Hur snygga är inte dessa? Speciellt om man är en liten koppar-lover som gillar att blanda in olika metaller i inredningen. Snyggt snyggt.
 
 
Japp, där har ni en liten glimt av den fina butiken som omnämns både här och där i olika sammanhand här på bloggen.
 
Ha en fortsatt fin söndagskväll. Imorgon är det ny vecka igen. Ojoj va tiden springer. För er som kikar in på IG - ni har ju koll på att jag har börjat vinterpynta lite redan - Så knasig är jag. Mer om det kommer inom kort.
 
KRAM

3 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Gillar också den butiken. Den där klädhörnan måste besökas.

Kram Lena

Carina sa...

Tänk att jag bor i Uppsala men missat denna butik

Gabriella sa...

Åh så fint och mysigt det ser ut! Härligt. Jag var där tidigare i vår och köpte fina ljuslyktor:)