måndag 21 oktober 2013

Tips! Fina korgar


{ Korgar IKEA }Hej Måndag.
 
Ja, nu är den här - en ny vecka. Sakta men säkert beger vi oss närmare och närmare jul. Mys. Visst känner man att den tiden är på gång? Speciellt när man kommer upp tidigt på morgonen, det är mörkt och kallt och man behöver tända ljus och slingor för att kunna fixa i ordning frukost och klä sig. Det är härliga tider det. Jag som förövrigt är ganska morgontrött riktigt njuter på morgonkvisten. Vi får försöka ta tillvara på de stunderna och se det härliga och mysiga i det.
 
Är ni också morgonmysare? ♥ Hihi.
 
 
Nu till IKEA-fynden. Det blev två korgar. Enkla och praktiska. Tyvärr var det ju en kant i en lite mer färgglad kulör - det är ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig, färgfegis som man är - så jag får slänga på lite svart färg och hoppas att det blir fint. Det känns som ett lagom ansträngande projekt, hehe. Men ett fynd och hett tips är det ju i alla fall med tanke på att de var mycket prisvärda. Det gillar vi.


 
 
Ikväll kommer en ny franskund till mig. Det blir invigning av nya rummet! Jag ska försöka styra upp en ordentligt prislista, info och kontaktuppgifter så att det blir lättare att "höra av sig" om man har någon liten fransförlängningsfråga. Det får bli mitt nästa projekt efter "operation lägenhet".
 
Visst är det härligt att ha saker att göra?!
Vore ju dötrist att vara helt sysslolös..
 
 
Må så gott.
KRAM

2 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Myyys! Fint med slingan i korgen!

Kram Lena

baraetthem sa...

Jättesnygga korgar! Jag är faktiskt mer morgonmysig på hösten när man får tända ljus och vakna till morgnljuset:) Sååå fint du får hemma hos dig, jättekul att se!

Kram fredrika