söndag 16 juni 2013

Sparkling moments och lite Mandy


{ Nyhet - Lotion och Shower med ljuvlig sommardoft från LdB }
 
 
 
Hej på er i söndagskvällen.
 
 
Mååår ni braaaa? ..... Va? Jag hör inte? Jag sa, mååår ni braaaaa?
Ja typ sådär ekade det i kungsan för några timmar sedan när Rix FM festivalen startades igång. Vi var på plats, såklart. En endags festival, mitt på dagen för alla åldrar, ja det är min typ av festival det. Jag är inte riktigt den typen som möljer runt i leran, tältar på camping utan varken dusch eller toalett, även om jag ibland önskar att jag var lite mer vild av mig. Nej, jag är nöjd och glad när jag får gå på festival i min stil. Hehe. Jag och Semlan diggade med till både Anton Ewald, Ulrik Munther, David Lindgren mm. Och ändå får vi hem och sova i våra egna sängar. Härliga tider!

 
Hett sommartips. Nu har LdB kommit med en limited edition, sparkling moments, som finns både i lotion och shower. Doftar ljuvligt. (I alla fall i min näsa, hihi).
 


{ Pocahontas in the house }
 
 
Ja, juste. Det var en rolig kommentar, Pocahontas alltså. Så nästa gång man blir bjuden på Disney-party är min karaktär given och outfiten redo. Perfa! (Frågan är bara, har jag någonsin blivit bjuden på Disney-kalas?).
 Hippie-Mandy tackar för sig denna söndag och hoppas att ni får en finfin start på den nya veckan som väntar. Woho för midsommar på fredag. Det är mys tycker jag. Vad ska ni hitta på då?
 
 
Må så gott.
Kram Amanda

3 kommentarer:

baraetthem sa...

Håller med. Den typen av festival passa mig också perfekt. Inge tältning på leråker här heller..haha!
Och så fin du är! Få se det kanske börja hagla in inbjudan till Disneypartyn nu;)

Ha en fin måndag!!
(och midsommar ja, det blir i sommarstugan vår med fina vänner:)

Lena - gott för själen sa...

Vad söt du är Mandy! Lite extra fin i bandet.

Vi tar nog lite pick och pack till svåger och svägerska inom krypavstånd på midsommarafton. Åtminstone på dagen, får se hur länge vi stannar.

Kram Lena

anettan sa...

vilka fina armband du har...var kommer de ifrån? Kram Anette