måndag 22 april 2013

Mammas smycken - vill ha!Det är bra att ha någon att låna av. Ja, det kan vi nog alla vara överens om. Det bästa är ju när det är ömsesidigt så att man kan bytlånas lite med varandra. Bor man ensam blir det ju lite svårt att switcha och byta, i alla fall ifrån dag till dag. Men vilken tur jag har haft nu under tiden som jag har bott hemma hos familjen igen. Har kunnat låna både mammas och systers snygga smycken, lite kläder, sjalar och sånt där som man själv kan "ledsna" på lite smått som någon annan är helt tokglad i. Självklart har jag erbjudit dem att låna lite av mig med, dessvärre har det inte varit riktigt samma respons. Vet inte hur det ska tolkas? Har Mandy dålig smak eller bara inte det snyggaste med sig till VillaTretton? Nåväl så gillar jag grejen med att kunna bytlånas lite. Man får tillgång till mer och man tröttar inte ut grejerna lika fort. Det gäller bara att man befinner sig på samma slitningsgrad, om ni förstår mig rätt. Hehe. Jag har en tendens att vara ganska försiktig med allt, och när jag tänker efter kanske det är just den egenskapen som ligger till grund för bytlånandet. Who knows?
 
 
Hur är det med er andra? Har det hänt något skoj på sistone?
 
Idag är det en trötter Mandy som sitter och knappar på tangenterna. Jag är tillbaka på jobbet och det är såå kul. Fina kollegor och fina vänner, det är livet det. Nu gäller det bara att farbror doktorn går med på att ta bort det eländiga gipset någon gång - sen är jag back on track igen!
 
 
Må så gott.
Kram Amanda

5 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Nu håller vi tummarna att gipset flyger all världens väg. Bra att hinna träna upp dansmusklerna till bloggdagen ;-)

Kram Lena

På Selmas gata sa...

Ja nu hoppas vi att den dära doktorn är snäller och tar bort ditt gips! Kul att vara tillbaka på jobbet, precis så ska det ju kännas att komma till sin arbetsplats:)

Jadu, det där med bytlånande... Vilken lycka att kunna "fördubbla" garderoben med mor och systers grejer ju:)

Du har ju turen att ha en mamma som är kanonduktig på inredning och verkligen har fina saker/kläder om man får tro bilderna. Kan säga som så att det har INTE jag... Det kanske låter hemskt elakt och det är inte meningen men min mamma är noll intresserad av mode, inredning etc.

Det har inte med ekonomi eller något sådant att göra, hon är bara inte den typen. Hon är ofta ute och springer, åker skidor, fjällvandrar med mera, det är hennes grej. Minns en gång när hon kom hem från stallet och höll på att glömma byta om innan ett föräldramöte på skolan... Då var jag och syrran INTE glada, hehe:) Lite "lustigt" då min mormor var precis tvärtom och jätteduktig på att få det vackert hemma och hon var så noga med att vara prydligt klädd och så vidare;)

Det gör ju iaf att jag aldrig lånar något från henne, däremot lånar jag ut ibland om hon behöver. Hon brukar dessutom överta mina väskor när jag tröttnat, jag är nämligen väskoman!:) Lägger ohälsosamt mkt pengar på just väskor får jag erkänna. Min syster och jag är väldigt olika både i utseende/längd m.m och även i smak, men väskorna lånar hon gärna;)

Oj det här blev visst långt som en novell:) Hoppas du har en fin måndagskväll hemma i villa tretton! Kramar/Tanja

A House With A View sa...

Smycken är superhärligt!!! Förstår att det är en dröm att kunna låna av mamma och syster :) Just smycken gör ju så mycket för en outfit som för övrigt inte är så speciell. Låna på du - det skulle jag göra, fniss :)))

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Emma - Från min sida sett sa...

Va skönt att du är tillbaka på jobbet igen! Det där mailet som jag skulle skicka kom aldrig iväg, jag ska göra ett nytt försök om en liten stund:)

Ja, den är underbart Dagg vasen, den vill jag verkligen ha, men priset, hua....:)

KRAM

villa carolina sa...

Vilken fin blogg du har =)
Underbart fina smycken, brukar själv också låna av min mamma men inte tvärtom, konstigt ;))
Ha det bra!