torsdag 11 april 2013

Homeparty och bloggträffHello.


Igår var det homeparty hemma hos mamma med inredning från ZBH. Många glada tjejer var här för att fika och kika på fina saker. Det är så mysigt med sådana tillställningar. Dem lever man länge på!

Som några av er säkert redan vet bor jag hos mamma, pappa och syster igen på grund av min brutna fot. Så då får jag njuta av detta finfina hem. Igår ~ dagen till ära ~ passade mami och jag på att piffa till lite fräscha kuddar från Chhatwal & Johnson, Day Home och By Nord. Najsigt värre om ni frågar mig!Ikväll händer det grejer minsann. Då är det dags för en liten mini-bloggträff med enköpingsbloggare inför Stora Bloggdagaen i maj. Kul initiativ. Det vill man ju inte missa så det var ju bäst att börja blogga igen så man kunde bli medbjuden (hihi). Vilka kommer på Stora Bloggdagaen förresten? Vore så kul att träffa så många som möjligt av er! Det här med sociala tillställningar är ju TUMMEN UPP, inte sant? :)

Nej nu ska halta Lotta vila och vicka på foten så hon orkar hoppa in på caféet ikväll ;)  
KRAM Amanda

5 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Din mamma och pappa har så fint hos sig! kul med minibloggträff, synd man inte bor hos er då!
Jag kommer på bloggdagen och jag längtar som bara den! Jag har även med min 23 åriga dotter!
Kram Helena

Sofi sa...

Så fint hon har din mamma!
Jag ska inte på bloggdagen, men kommer nog få läsa massor om den på alla bloggar, det bli kul!

Kram på dig

Frederica sa...

BRA att du tar tag i bloggandet igen ;) Så kul att kika in hos både dig och din mamma. Ni har det så fint och inspirerande!

Har redan sett lite bilder från er bloggträff, mysigt :)
Ni får gå på bloggeventet i Växjö också så jag får träffa er? ;P

Ha en härlig fredag!
Kramar

Anonym sa...

Heeeej!!! Hittade dig via Instagram! Har bara hunnit titta lite grann än så länge men du hamnar verkligen på min lista! Gillade ditt sätt att fota!! Eftersom du la ut samma bil som en ananas mina favvobloggar precis lyckades jag koppla ihop dig med din mamma? Jätte härlig blogg iaf! Ses snart igen:-) kram

Anonym sa...

Skrev som en kratta ovan.. Tack iPhone ... Not.. Inte la ut en bil- utan bild som en av mina andra favvobloggare... :-) kram igen