lördag 11 augusti 2012

Primeboots - Oh Yeah!


Goddagens på er denna Lördag!

Jahapp, nu har man klickat hem ett par Primeboots. Nu är det bara att hålla tummarna för att de passar till storleken och är lika snygga som på bilden.

Jag provade ett par liknande idag när jag var på Tullhuset men det var en storlek mindre än jag brukar ha.. och oj oj oj försmå skor är ju ingen höjdare! Det klämmer, tycker och skaver både här och där. Usch och fy för det. Så nu håller jag tummar och tår för att dessa ska bli kanon och matcha min mockajacka i samma ton som jag shoppade idag. Det är ju så mysigt nu när alla höstkläder med murriga varma färger börjar dyka upp i butikerna. Jag riktigt längtar till hösten! På men en gosig sjal bara, sen är man redo ;)
Bootsen kanske egentligen är lite "våriga" i färgen, men jag tror att dessa tillsammans med jackan kan bli en riktigt bra grund. Sen kan man bara smacka på med fina och murriga höstkläder till det. Jag har lovat mig själv att försöka satsa på lite mer kläder med färg.. har på tok för mycket svart i garderoben!

Ha en fin Lördagskväll!
KRAM Amanda


4 kommentarer:

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Suuuperfina gumman..:-)

Puss

Emma - Från min sida sett sa...

Åh så fina de är! Jag vill också ha:) jag vill tillbaka till tullhuset, de hade så mycket fint!

Kram Emma

birgit sa...

Trevlig blogg. Har dom skorna i den färgen. Love dessa. Skorna kommer väl från munderingskompaniet. Birgit

Unknown sa...

Hi Mandy - I LOVE these boots! Can you post the brand name/manufacturer and possibly where you purchased them? I live in Texas and am worried that nobody here sells them, but maybe I can order them online. Thank you !!! Cindy Day