lördag 11 februari 2012

Frulle med nybakad bulle..


.. Njaa, det är inte riktigt sant. Frulle - javisst men nybakad bulle - not true (iallafall inte nybakad idag, och heller inte av mig, hihi).

Några skivor av detta helt himmelskt goda bröd fick man med när man beställde en hälsotallrik vid Helenas Kök. Maten i all ära men jag blev heelt kär i brödet.. det går inte riktigt att beskriva i ord hur gott det var. Hur som helst köpte jag med mig en limpa hem så det är den jag sitter och mumsar på nu. Gott i gott gott!


Jag önskar att jag hade receptet.. så man kanske skulle ringa nån i mästerkocks gänget och höra om de vill komma hit och lista ut ingredienserna, de brukar ju vara grymma på det ;)

Hoppas ni får en fin Lördag!
Kram Amanda

5 kommentarer:

Lovisa sa...

Det ser himmelskt gott ut! Vilken bra pluggpepp! ;)

Vardag och flärd sa...

Det ser gott ut och kommer du inte åt receptet får du gå dit och handla en limpa emellanåt. Jag har ett recept på ett bröd bakat på filmjölk och goda fröer som är så gott så vi äter det som kaka.
Ha en fin lördag!
Kram Eva

Villa Ryttarängen sa...

Det ser verkligen smarrigt ut. Kram Pia

Sofi sa...

Å va gott det ser ut!
Ha en trevlig Lördag!
Kram Sofi

Anonym sa...

Jag brukar baka ett bröd som kallas för Hurtbulle, om du går in på min blogg och tittar under bakat... så hittar du receptet där. Det kanske är något liknande bröd.

Kram Birgitta