tisdag 27 december 2011

Drömmer mig bort..


... allt jag kan tänka på just nu är, tro det eller ej, ett helt underbart hus som jag har hittat. Åh jag är kär! Det är liksom mitt drömhus och jag skulle kunna göra vad som helst för att få flytta in där. Attans att jag inte har massa slantar i madrassen som jag inte vet vad jag ska göra av! ;) Pengar är ju verkligen inte allt men det underlättar ju när man vill förverkliga sina drömmar. Så nu sitter jag här och klurar lite på om jag skulle kunna vinna eller jobba ihop lite pengar på kort tid (bara precis så mycket så jag kan köpa det lilla huset!) men frågan är hur man ska bära sig åt?! ...

.. jag får klura vidare! :)


Mammsen och jag har precis satt oss i soffan, vi tittar på film och myser. Det hör julen till! Då är det liksom tillåtet att bara slappa och ha det bra. Så här sitter jag och vilar upp mig till ikväll.. då ska jag träffa tjejerna och äta lite god mat.

Må så gott!
Kram Amanda

9 kommentarer:

Sofi sa...

Förstår din känsla! När man känner i hela kroppen att man skulle bli så lycklig i det där huset;)
Jag har stött på ett par drömhus längs vägen, idag bor vi i ett vanlig rött enplanshus;) det är jag nöjd med just nu men när det riktiga drömhuset dyker upp då...;)
Ha en jättefin kväll, och fortsätt drömma och hoppas!
Kram Sofi

Villa Carl Larsson sa...

Visst är det jobbigt när man verkligen hittar något som man vill ha och så känns det nästan som en omöjlighet. Så har jag känt väldigt många gånger innan jag nu har ett jättefint hus. Jag skulle vilja påstå drömhus trots att det är det första egna huset jag bor i. Att äntligen få inreda ett hus som jag vill och som jag tycker är så roligt. Din tid kommer också, jag lovar. Och så är det ju liiite enklare om man är två.

KRAM Josefin

Miruschka sa...

Jag skulle aldrig vilja flytta från vårt hus, men det finns ändå många hus jag kan tänka mig att bo i. En lite kluven inställning...;)
Hoppas du får kul ikväll!
Kram♥

hemma hos lilla mej sa...

Härligt att drömma!Skönt att slappa och kolla på bra filmer.Hoppas att du får kul i kväll.Ha det gött .Många kramar Rita ♥

Coolaannna sa...

Vilken jul du verkar haft Amanda!
Tror precis som din mamma att du gjort dig förtjänt för alla fina julklappar!

Och du, vilka fina bilder du tar :)

Kram Anna

Frida - fridasbetraktelser sa...

Spännande! Vad är det för hus?

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Jag har haft en jätte fin jul.

Hoppas du haft det också.

Önskar dig en god fortsättning! Kram Maria

MIN LYCKA ♥ sa...

Vilka underbara nissar! Vart kommer dom ifrån? God fortsättning, kram Marika

Liza sa...

Åh så mysigt med ett litet hus!
Hoppas du får till det så det blir ditt!
Härligt med mys i soffan framför en film!
Vilka fina klappar du fått!

Ha det bra!

Kram Liza