torsdag 13 oktober 2011

Njut av det lilla


Idag var vi på Kardemumma, ett himla mysigt café. Det var lite knepigt att hitta entrén, man måste gå in via statsbiblioteket så jag hade ingen som helst aning att ett så mysigt kryp in fanns mitt i Uppsala stad. Det blev en glad överraskning. Det var stilfullt inrett och maten/fikat var toppenfräscht, ekologiskt och nyttigt. Ja ni vet allt sånt som är bra och populärt nu för tiden.

Nu ska jag iväg på biorio med mina vänner. Vi ska se Crazy, stupid love. Håller tummarna för att det är en tiopoängare. Känner mig lite fnissig idag så jag hoppas att det blir lite skratt emellanåt.

Det är mycket att stå i nu, skolan tar massor av tid men när det är stressigt och häktiskt gäller det att njuta av det lilla och unna sig lite roliga saker. Som att äta lunch på ett mysigt Café eller se en bra film med sina vänner. Glöm inte bort att göra saker som är roliga - också! :)

Ha det bäst!

Kram Amanda

3 kommentarer:

Fru Elin sa...

Japp, att unna sig roliga saker i den grå tillvaron är så viktigt! Och lite fnitter är aldrig fel! =)
Hoppas bion är bra!
Kram Elin

A House With A View sa...

Du gör heeelt rätt i att unna dig kvalitetstid med fina vänner!!! Låter som du haft en riktigt trevlig dag!!!

Stooooooooooor kraaaaaaaam aka

Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen] sa...

Gillar du tävlingar? :) Besök gärna min blogg och delta i mina, du hittar dom här: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html