tisdag 1 oktober 2013

Med tankarna i det nya boendet


{ Kuddar från Chhatwal & Jonsson - Sicksacken kommer från ESQ i Linköping och resten från Allrum }Hej på er tisdagsfirare.
 
Är ni kvar? Som ni vet är jag ju lite krasslig och vid sådana tillfällen gäller det att lägga fokus på hälsan och tillfrisknandet. Känner att jag är på god väg. Blir lite piggare och starkare för varje dag. Måste säga att min fransförlängning hjälper till att skapa pigga ögon - det är sant. Läkarna på sjukan tyckte jag såg oförskämt pigg ut direkt vid uppvaket efter op - och ja, ni kan ju gissa varför. Hihi. Så nu fick jag in det också, fransar that´s the grej. Är det någon i närområdet som är sugen att pröva på är det bara att hojta till. Maila går fint. Adressen finns i vänstra spalten på bloggen.
 


Jo, som rubriken lyder och som mina instaföljare kanske redan har sett är jag i flyttartagen igen. Woop woop. Denna gång blir det till en äldre, charmig och lite större lägenhet i staden. Ska bli så kul. Kommer att få ett helt eget rum till mina franskunder - det ni! Och dessutom ett maffigt sovrum och totalt fyra små skrubbar. Gulligt och charmigt - precis som jag gillar det. Hoppas ni vill följa med på min lilla flytt. Och ja, ni som kikat in här ett tag vet ju att detta är fjärde lägenheten jag bor i. Det är fart på mig med andra ord. Men det är ju kul med lite förändring. Många rustar och renoverar - här inne hos Mandy där flyttar man istället - ja, ungefär så skulle man kunna säga.{ Dyna med tillhörande kudde Day home, kudde med svarta detaljer PB Home från Allrum och pläden kommer från Thuns }


KUDDFROSSA !!
{ Har nog ärvt det där med kuddmani från min mor - eller? }


{ Lykta Tom Dixon }
 
Ja, typ sådär ser det ut hos mig just nu. Känns lite smårörigt men med anledning av att jag ska flytta känns det liksom ingen mening att lägga ner massa tid på fix och trix. Alla tankar är ju i det nya boendet. Jag är ju en sån där ivrig typ som redan har köpt matta till hallen (hallå, vet ju inte ens från vilket datum jag ska flytta in). Och den kommer jag givetvis inte lägga in i lägenheten här. Nej nej, den får vänta. Något nytt vill man ju ha att lägga in vid inflytt.
 
Ha en fin kväll allesammans.
Kram Amanda


3 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Vad roligt med ny lägenhet! Spännande.

Kram Lena

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Så fint du har det!
Kul med flytt också, de gillar ju vi..;-)

Puss

Sharka sa...

Mandy I love your home and decoration soooo much, iťs very inspirational! I'll be watching you -)

Hugs Šárka